Марая Кери знае, че любовта към Коледа не е за всеки

Изпълнителката на вечния празничен хит не крие, че отнася много подигравки в студените декемврийски дни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2020

Вероятно ще станем досадни, ако кажем още веднъж, че Марая Кери е кралицата на коледните празници, но това е абсолютната истина. И тя изобщо не се интересува дали хората се подиграват на любовта ѝ към Коледа. 

"Знам, че повечето хора реагират с "ха, ха, тя обича Коледа". Не, буквално е така. Подиграват ми се, че правя всичко това по празниците, но го правя, защото го обичам", споделя 50-годишната изпълнителка, която завладява декември с иконичния си хит All I Want For Christmas Is You от 26 години насам.

Талантливата певица обяснява, че манията ѝ за празника идва от това, че е била "тъжно дете", което никога не е имало мечтаната семейна Коледа, преди да порасне. В разговор с Наоми Кембъл за нейната YouTube поредица, Кери споделя: "Бях тъжно дете, искащо Коледа да бъде страхотна. Исках истинско семейство, което се грижи за мен. Исках да не съсипват празниците, а те го правеха всяка година." 

457

Родителите на певицата се развеждат още когато тя е само на 3 години, което със сигурност не е направило студените декемврийски дни лесни за нея. След като създава иконичното парче през 1994 г., миналата година то оглавява Hot 100 класацията на Billboard и Марая най-накрая се е почувствала спокойна. "Гледах коледното дърво и усетих спокойствие. Невероятен момент! Сред всички нови млади изпълнители в момента, то все пак проби. В точно това се изразява силата на песента."  

"Хората винаги се чудят как пишем празнични парчета", разказва още Кралицата, която е и майка на две деца. "Когато говорим за Коледа, това не е работа." Точно това ще ни докаже и в специалното си шоу за Apple TV+, към което ще се присъединят Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън. Премиерата му е на 4 декември!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA