По-малко, но пак толкова много

Honor 50 Lite е по-малкият брат на Honor 50, но в никакъв случай не му отстъпва по дизайн и функционалност.

Димитър Андонов 29 декември 2021

Трябва ни нов телефон. Искаме нов телефон. Готови сме да купим нов телефон. Избрали сме нов телефон. Кой модел на новия телефон обаче да сложим в количката си?

В последните няколко години големите технологични компании не могат да задоволят капризите на клиентите си (т.е. всички нас) само с една опция годишно. Това е и причината на всеки няколко месеца да виждаме поне по два модела, които са горе-долу еднакви, но изглеждат безкрайно впечатляващи по различен начин и изобщо не жертват елегантният дизайн за сметка на многото функционалности.

Точно преди празниците си поговорихме за Honor 50 и се убедихме в казаното дотук.

Honor 50 Lite потвърждава това правило, доказвайки, че брандът има безпогрешно усещане за създаване на иновации на повече от достъпни цени.

Също като своя по-голям брат, 50 Lite разполага с широк и удобен дисплей, както и с автоматично преобразуване на цветовата температура. В превод: яркостта му се регулира и обещава крайно реалистично изживяване при употреба, без значение дали става дума за binge-watching в Netflix или старателно прочитане на онези мейли от колежката, която просто не може да изчака до понеделник.

Батерията и другите спецификации на модела обещават издръжливост, бързина и стопроцентова сигурност, но ние някак не можем да откъснем поглед от камерата.

Четворната основна такава е 64 мегапиксела, което в прав текст означава, че дори да сте сравнително неопитни, трябва да положите неимоверни усилия, за да накарате снимките и видеата ви да изглеждат зле. Предната камера е 16MP, съответно ще може да покажете на всички грима, за който сте се трудили в последните няколко часа, при това с най-дребните детайли и съвършенства.

Заслужава си да му обърнете внимание и да започнете новата година подобаващо. С чест.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Фотография: Pexels 

X