Чудесата съществуват и е чудесно да го знаем

Страшно красив, елегантен и функционален, Honor 50 ни убеждава в истинността на иначе гръмкото твърдение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 декември 2021

Ако поне веднъж ви се е случвало да търсите нов телефон, знаете, че часовете, прекарани в разкодиране на характеристики, четене на мнения в знайни и незнайни форуми, и сравнение с други актуални на пазара предложения, могат да са изтощаващи. Лично аз се изтощих само от това изречение.

Сещате се какво имам предвид. Решавате, че ще си купите нов телефон, имате възможността да го направите, надявате се на чудо и няколко фалшиви промоции по-късно, вече нямате абсолютно никакво търпение, идва ви да си ударите главата в стената и сериозно обмисляте да направите компромис с бързото падане на батерията или забиването, в случай че има повече от два отворени прозореца.

57

Истината е, че при качествените технологии няма нужда от компромис. Само вижте Honor 50.

Новият модел в портфолиото на марката предлага всички услуги на Google и бърза 5G връзка, в комбинация с впечатляващи дизайн и производителност, към които може да включим извити ръбове, четворна камера, 6.57-инчов OLED дисплей и наистина добра честота на опресняване.

57

По пътя на логиката, май е редно да започнем от красивия външен вид. 75-градусовият екран с извивки и тесни черни ръбове е скок в разбиранията за дизайна и отличава бранда от сравнително еднотипните предложения. Не само това, но и може да го откриете в черен, смарагдов и металик нюанс, които допринасят за зашеметяващото визуално усещане.

Батерията на телефона също е специална. Зареждането се случва бързо, а капацитетът ѝ е толкова голям, че никога няма да ви се наложи да изреждате роднините на производителите до девето коляно, в случай че видите 1% точно при влизането в поредната Zoom среща.

57

Най-впечатляващото обаче е камерата. Така де, ако не прави хубави снимки, телефон ли е изобщо? Honor отговаря на наложените в последните години стандарти и предлага 108МР камера (оказва се, че е възможно) за ясни и богато наситени кадри.

Предната камера за селфита, дори да не се случват на стълбите на Оскарите, откъдето всъщност тръгна цялата истерия, е 32 мегапиксела. Звучи обещаващо, дори за мен, а не мога да кажа, че съм най-големият привърженик на този вид фотография. Особено когато някой ми каже "твоите ръце са по-дълги, застани отпред", отнемайки ми възможността да се усмихна деликатно отзад.

Иначе гигантска стъпка в еволюцията на мобилната фотография е широкозрителното поле, което гарантира ясни и светли снимки, дори през нощта, както и възможността за промяна на плана по време на видеозаснемане. Да, може да снимате видео с предната и задната камера едновременно. Или пък дори няколко видеа наведнъж, ако сте се устремили към създаването на собствен YouTube канал и не ви се иска да инвестирате още хиляди левове в нещо, което практически може да държите в ръката си.

57

Ако Honor 50 е обект на вашето желание, използвайте коледните празници, за да удовлетворите собствения си каприз за качество на буквално завидна цена. Не забравяйте да ни изпратите снимки. Обичаме висококачествения блясък!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA