Коледната украса на любимите звезди (ГАЛЕРИЯ)

Колкото повече, толкова повече или точно обратното? Заехме се да проверим!

Димитър Андонов 15 декември 2020

Предполагаме, че вече сте се справили с коледната украса вкъщи. Ние го направихме още преди края на ноември, любимите ни звезди - също. Веднага щом Марая Кери даде началото на празничния сезон, успяхме да селектираме най-добрите Netflix попадения тази година, песните, заслужаващи място във вашия коледен плейлист и пуловерите, които може да подарите с чиста съвест на любимите си хора.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УСТОЙЧИВ КОЛЕДЕН WISH LIST

Сега обаче отправяме поглед към звездните домове, където често се крият най-пищните, екстравагантни, бляскави и трудни за усвояване коледни интериорни решения. И макар положението в повечето от тях да не е "гледам и не вярвам на очите си", шестметровите елхи, кристалните топки за тях и впечатляващите количества лампички със сигурност могат да ви оставят без думи, но и потопят в празничния дух.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: NETFLIX ПОПАДЕНИЯТА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

Приянка Чопра и Ник Джонас залагат на традиционната комбинация от златно и червено (обожаваме я!), Селин Дион предпочита семплата перспектива, а Дуейн Джонсън - Скалата е съгласен с твърдението, че колкото повече... ами, толкова повече. Тези три и още 31 звездни момента ви очакват в галерията по-горе. Още сега!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X