Марая Кери дава начало на коледните празници!

Време е да пуснем All I Want For Christmas Is You и да не я спираме чак до 1 януари...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2020

Най-красивият сезон е точно зад ъгъла, а Марая Кери отново е готова да ни докаже, че е единствената кралица на Коледа, някога стъпвала на тази планета. Време е да слушаме All I Want For Christmas Is You на replay поне до 25 декември, но е добре да имаме предвид, че талантливата изпълнителка за пореден път е подготвила немалко изненади.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Социално приемливо начало на коледните празници даваме веднага след Хелоуин, което и звездата, наскоро издала своя първи мемоар, направи в официалния си Instagram акаунт. Тя пусна видео, в което виждаме плавния преход между костюмите за Хелоуин и Кери, вече облечена в коледна пижама. Възможностите за интерпретация се свеждат до една - време е за Коледа, но ще изчакаме Деня на благодарността, за да разберем нейните мащабни празнични планове.

Всяка година около 1 ноември Марая напомня за съществуването на най-иконичния празничен хит, но и споделя кога е твърде рано, за да започнем да го добавяме в празничния плейлист. Нас, ако питате, не съществува такова определение като "твърде рано".

Миналата година Кери прекара по-голямата част от празничния сезон, популяризирайки своя вечен сингъл и дори реализира ексклузивно ново видео, при това само няколко дни след като парчето дебютира под номер 1 в класацията за сингли на Billboard. Този сезон тя е обещала пореден празничен спектакъл, който ще дебютира в стрийминг платформата Apple TV+, а феновете вече са убедени, че към нея на сцената ще се присъединят Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън. 

"Истински обичам Коледа и живея за това усещане, толкова различно от всички останали. Знам, че звучи детско, но е така. Знам също, че повечето хора си казват "Ъх, Коледа. Ще трябва да давам подаръци на всички и да се занимавам със семейството си", споделя тя в свое интервю. "Не казвам, че нямам тези проблеми. Напротив. Имам ги, но оставям всичко настрана за сметка на прекрасните моменти до коледната елха, прекарани в слушане на коледна музика."

475

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA