И Марая Кери ще разкрие душата си в мемоар

Кралицата на коледния сезон ще изненада почитателите си с автобиография още в началото на есента.

Марая Кери знае как да остави феновете си наистина доволни. Кралицата на Коледа вече е завършила своя мемоар The Meaning of Mariah Carey, който ще се появи на пазара на 29 септември тази година.

Написана в съавторство с журналистката Макейла Анджела Дейвис, книгата ще разкаже личната история на Кери с всички преживявания, успели да я изградят като персоната, която всички обожават днес.

https://www.instagram.com/p/CCbJSjbpDMH/

Книгата ще има и аудио вариант, озвучен от самата Марая, който ще включва и "специални музикални компоненти." "Тази книга е съставена от моите спомени, моите злополуки, моите борби, оцеляването ми и моите песни. Без филтър. Влязох дълбоко в детството си и дадох голям глас на уплашеното момиченце вътре в мен", споделя Марая в официално изявление, с което обяви излизането на автобиографията.

https://www.instagram.com/p/CCY-9LWJGib/

"Оставих изоставената и амбициозна тийнейджърка да си каже думата, а предадената и успешна жена също разказа нейната страна. Написването на този мемоар беше невероятно тежко, смиряващо и изцеляващо. Искрената ми надежда е, че ще имате ново разбиране не само за мен, но и за устойчивостта на човешкия дух", разкрива още изпълнителката на Always Be My Baby.

Тази книга няма да бъде единственият мащабен проект, който Марая ще поднесе на почитателите си тази година. Очаква се тя да изненада своите верни фенове и по случай 30-годишнината от излизането на нейния едноименен първи албум.  

https://www.instagram.com/p/CCRoFsLJPEt/

"Историята на Кери е невероятно и вдъхновяващо пътуване за оцеляване и устойчивост, докато тя се бори с расата, идентичността, класата, детството и семейните травми по време на метеоричния си възход към музикална суперзвезда", споделя екипа на издателството, развълнуван от звездното попълнение в своите редици.

"Кери смело и красиво се разхожда през битките си с динамиката на пола и силата, емоционалните злоупотреби, публичните смущения, личните неуспехи и феноменалните победи. В собствените си думи и текстове, Кери разкрива своите интимни преживявания, за да изработи честен, уникален и ярък портрет на своя необикновен живот".

https://www.instagram.com/p/BqVXHcynSuJ/

Звучи ни повече от вълнуващо, сигурни сме, че ще бъде така!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA