Новите Netflix предложения за празниците са тук!

Убедени сме, че Кевин МакКалистър няма да ни се разсърди, ако прибегнем до някое от новите празнични попадения.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 ноември 2020

Отново идва началото на декември, а на вас ви е писнало да гледате "Сам вкъщи"? Не можем да кажем, че ви разбираме напълно, защото класиката е класика с причина, но все пак смятаме, че не е лоша идея да разнообразяваме списъците си за гледане с предложения, чийто сценарий не знаем наизуст.

Netflix винаги ни е предлагал всичко, от което имаме нужда, а сезонът на празниците не е изключение. Тази година бляскавите заглавия заваляха още преди края на ноември, съответно ние имахме време да ги селектираме и споделим с вас. Представяме ви филмите (и поредицата), които напълно категорично заслужават да се отправите към бутона Play така, както към тава с току-що изпечени сладки.

DASH & LILY

Признавам, че почти винаги поглеждам със снизхождение към романтичните сюжети, защото в повечето (да не съм крайно песимистичен като кажа "в почти всички") нещата са прекалено захаросани. Не казвам, че е лошо, просто мисля за онзи момент в реално съществуващата връзка, когато има някакъв проблем и си казваш "Ох, ама как така Кари Брадшоу може, а аз не?" Dash & Lily е различна и креативна любовна история, която няма да ви отегчи и даже ще ви накара да я изгледате на един път. Актьорите в нея са нови лица, саундтракът включва емблематични коледни парчета, а дори баналностите са пречупени през призмата на сценаристите. Само ще кажем, че в истинската главна роля е една червена тетрадка...

HOLIDATE

Гринч е изцяло художествена измислица? Не, не, не, съществуват хора, които, по една или друга причина, просто не понасят празниците. Ема Робъртс и Люк Брейси са точно такива в сюжетната линия на Holidate, събрала ги с идеята да станат партньори помежду си за всички онези коледни партита, на които просто не е окей да си сингъл. Убедени, че поне веднъж сте се сблъсквали с въпроса "А ти няма ли да си хванеш гадже?", на който по-скоро сте готови да отвърнете с юмрук, отколкото с усмивка, препоръчваме да му хвърлите едно око. Дали двамата в крайна сметка успяват да избягат от неизбежното влюбване? Трудно е да отговорим. Или може би не?

HOLIDAY HOME MAKEOVER WITH MR. CHRISTMAS

Интериорният дизайнер Бенджамин Брадли се провъзгласява за господин Коледа, при това напълно заслужено! Готов да разпространи духа на празниците и да ги превърне в истински спектакъл, в поредицата от четири епизода той декорира домовете на няколко семейства и доказва, че декември наистина е най-хубавото време от годината. Ако познавате някой, който се хвали с това, че има най-креативната и любопитна украса, само му покажете финалните две минути от епизод по ваш избор. Творческите решения на Mr. Christmas са на такова ниво, че съвсем спокойно да ви накарат никога повече да не можете да погледнете собствените си такива.

OPERATION CHRISTMAS DROP

Тук са намесени военни сили, доброволческа работа и любовна история, в центъра на която са Кат Греъм (познавате я от "Дневниците на вампира") и Александър Лудвиг (вероятно сте го гледали в последната екранизация на "Лоши момчета"). Героинята на Греъм иска да закрие военната база, която управлява образът на Александър. Както можете да видите от трейлъра, декорацията е на палми, климатът е всичко друго, но не и коледен, а сюжетът е точно това, което очаквате. Приятно предложение за неделния следобед, в случай че нямате други планове!

THE PRINCESS SWITCH: SWITCHED AGAIN

Моля, кажете ми, че сте гледали The Princess Switch миналата година и също обожавате Ванеса Хъджънс? Няма да преувелича, ако кажа, че това може би е най-забавният съвременен празничен филм, до който може да прибегнете. Очарователната Ванеса влиза в образа на две идентични половини, а сега се появява и трета - парти момичето Фиона, готово да раздвижи нещата в несъществуващото кралство. Не се нуждаете от повече информация, ако харесвате Коледа и Ванеса. Второто място в топ 10 е напълно достатъчно.

DOLLY PARTON'S CHRISTMAS ON THE SQUARE

Толкова горещо, че буквално пари. Не, нямаме предвид Доли Партън, а фактът, че голямата премиера на продукцията е отпреди няколко часа. Главната роля е поверена на Кристин Барански - тя влиза в образа на богата дама, която се завръща в родния си град след смъртта на баща си, готова да продаде голяма част от земята на разработчик, докато, разбира се, не променя мнението си и не се отправя на музикално пътешествие в центъра на града, където е и Доли. Както можете да предположите, лентата има собствен празничен саундтрак, който заслужава внимание. Възможно ли е Марая Кери да има конкуренция в празничните емоции? По-скоро не, но все пак доста добър опит от страна на Партън.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA