Дрю Баримор има едно доста странно предсмъртно желание

Винаги слънчевата Дрю разкрива шокиращи детайли от миналото на семейство Баримор и...

Димитър Андонов 24 август 2020

Едва ли остана нещо, с което звездите на холивудския небосклон може да ни изненадат, защото странните им признания или капризи не спират да излизат наяве. Винаги усмихнатата и положителна Дрю Баримор обаче ни доказа, че това далеч не е вярно. Как разбрахме ли? От нейното скандално признание за миналото на семейство Баримор.

Когато дядото на актрисата - Джон почива през 1942 г., неговите приятели изваждат трупа му за един последен голям купон - нещо, което актрисата иска нейните приятели да направят също. 

По време на последната си поява в YouTube шоуто Hot Ones, Баримор потвърди слуховете, че тялото на дядо ѝ е било откраднато от моргата, за да може да се направи голямо парти с негово присъствие, а най-близките му хора са подпрели трупа на покер маса. Попитана дали тази случка е вдъхновила филмовата лента "Уикендът на Бърни", Дрю споделя, че е чувала слуховете, но така и не е сигурна дали това изобщо е вярно. 

"Надявам се приятелите ми да направят същото за мен. Просто подпрете старата чанта и продължавайте. Мисля, че смъртта идва с толкова мръсна тъга и аз разбирам това. Ако обаче другите могат да бъдат щастливи и готови за купон, това би било моето предпочитание", споделя още Баримор. Камерън Диас и Гуинет Полтроу, Дрю разчита на вас!  

https://www.instagram.com/p/CCbHIyBjIBB/

Измежду всички привидно съвършени образи, с които се хвалят повечето персони под светлината на прожекторите, Дрю е наясно, че няма перфектен човек на тази планета и обича именно тази своя черта. "Горда съм, че съм малко палава, малко несъвършена, малко уплашена, малко човек. Все още смятам, че комедията е противоотрова срещу лошите неща в живота", разкрива тя в свое скорошно интервю.

"В момента пиша и говоря, сякаш никой не чете и не слуша. Това не означава, че не ме интересува какво мислят хората. Да разстроя някого е последното нещо на земята, което бих искала да направя, но всички трябва да сме по-добри към себе си. Смирението и перспективата са жизненоважни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X