Лудостите на звездите: Защо Чарлийз Терон не гледа детегледачката в очите?

15 март 2020

Мотото, че всички сме родени равни под слънцето, без съмнение е вярно, но стилът на живот на някои звезди е в състояние да ни отнеме и тази малка утеха. Кога нормалното изискване преминава границата на приличието и се превръща в безсмислена претенция? Оставяме преценката на вас.

Момиче... не точно от квартала

Известната Джей Ло от години има заслужената слава на една от звездите с перфектна визия и неподражаем стил. Нищо чудно – за всяко светско събитие латино дивата пътува с антураж от близо 90 души, сред които асистент, чиято единствена грижа е веждите на Дженифър винаги да имат идеална форма.

Преди да отседне където и да е,  изпълнителката изпраща дълъг списък с изисквания, сред които луксозни апартаменти за нея и нейните служители, лилии, бели или червени рози, ароматни свещи и т.н.

Въпреки че певицата многократно настоява, че независимо от световния успех винаги ще си остане „Джени от квартала”, през 2011
година стана ясно, че това е PR фасада, с която тя цели да установи близка връзка с феновете си. Източници разкриват, че за участието в рекламната кампания на Fiat едно от изискванията на Лопес е за снимките в квартала, в който е израснала – Бронкс, продуцентите да използват дубльорка, която да прилича на нея. Самата Дженифър твърди, че репутацията й на дива е силно преувеличена и няма общо
с истината. „Винаги съм работила здраво, появявам се навреме и правя всичко, което се изисква от мен.”

Вижте тази публикация в Instagram.

BTS @goldenglobes 🖤

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

През 2013 г. претенциите на певицата обаче я лишават от изключителната възможност да пее на премиерната лига по крикет в Индия – събитие, което по груби изчисления се наблюдава от шестдесет милиона зрители. След като получават списъка с изисквания на Джей Ло, организаторите преустановяват интереса си към изпълнителката и на нейно място се изявява рапърът Pitbull.

Перфектната кучка

Една от най-уважаваните и търсени актриси за последните десетилетия рядко дава повод за скандални заглавия в жълтата преса. Носителката на „Оскар” привлече погледите, когато преди няколко години реши да се обвърже и впоследствие да се раздели с Шон Пен, но като изключим тази подробност, Чарлийз Терон винаги е успявала да избегне  нежеланата публичност.

Запитана защо толкова добре й се отдава да се превъплъщава в  отрицателни героини, актрисата отговаря с усмивка: „Защото съм кучка!”.

Безбройните й почитатели, както и всички останали очевидно предпочитатда приемат този коментар като шега. Актрисата Тия Моури (една от двете чаровни близначки от култовата ситуационна комедия
„Сестра, сестра”) обаче вероятно не би се съгласила. Наскоро тя призна пред медиите, че Терон е била подчертано надменна с нея в престижния нюйоркски фитнес клуб SoulCycle, след като Моури си е позволила непростимата дързост да я поздрави.

Вижте тази публикация в Instagram.

Mile high club.

Публикация, споделена от Charlize Theron (@charlizeafrica) на

„Знам как да се държа с други знаменитости, Чарлийз беше просто груба” – разказва актрисата. Непотвърден източник споделя, че Терон остава толкова ядосана от коментарите на колежката си, че настоява управителите на SoulCycle да я изключат от списъка им с клиенти.

Разкритието, което безусловнобе тонира статуса на Чарлийз Терон като холивудска дива, идва, разбира се, от най-близкото й Чарлийз Терон обкръжение. Една от бившите детегледачки на двете й деца разкрива, че през времето, когато работи за актрисата, не е имала право да я заговаря, нито дори да я гледа в очите. При необходимост от комуникация, дамата, която предпочита да остане анонимна, е трябвало да напише съобщенията си в предназначен за целта специален дневник.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA