Най-странните (и зловещи!) истории, които сме чували за Том Круз

Актьорът обича да играе на криеница, да прави кастинг за приятелките си и да не гледа останалите в очите. КАКВО?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2020

Без да го подлагаме на никакво съмнение, трябва да кажем, че Том Круз е определено е един от истински успешните актьори в Холивуд. Оставяме настрана влеченията му към сциентологията и всичко, което той прави в нейно име, за да открием още няколко безобразно странни истории за актьора, който определено знае как да накара другите да говорят за него. 

ТОМ НЕ ТИЧА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ, АКО ИМА НЯКОЙ ДО НЕГО. Анабел Уолис, която изиграва любовния интерес на Круз в екшъна "Мумията", споделя, че по време на снимките на лентата тя е получила уникалната чeст да тича заедно с Том в една от водещите сцени. "Трябваше да тичам на екрана с него, но в началото ми каза "не", защото никой не го прави. Аз обаче му казах, че съм наистина добър бегач." Ако видите всички впечатляващи сцени от "Война на световете" и "Мисията невъзможна", ще се убедите в правотата на това твърдение. И, все пак, не е ли малко странно?

https://www.instagram.com/p/BkLV4lGAqdb/

ТЯЛОТО МУ МОЖЕ ДА ПРАВИ БЕЗУМНИ НЕЩА. Танди Нютън, която работи с Том по "Интервю с вампир" и "Мисията невъзможна 2" споделя, че актьорът се опитва да бъде наистина приятен и любезен с всички, но напрежението върху него понякога не му позволява да бъде себе си. Тя разкрива и нелепата случка, в която вижда пъпка на лицето му да се появява със светкавична скорост. "Имаше малък червен белег на носа си, а до края на деня вече имаше огромна пъпка на мястото. Метаболизмът му е толкова свиреп - щеше да отнеме 48 часа на всеки друг човек, за да излезе подобна пъпка." 

4581

НЕ РАЗРЕШАВА ДИРЕКТЕН ЗРИТЕЛЕН КОНТАКТ. Докато някои казват, че той е наистина забавен и приятен човек, с когото можеш да общуваш лесно, други споделят, че Круз е персона, която не иска останалите да го гледат в очите, камо ли да говорят с него. Този нелеп слух тръгва от работници на снимачната площадка на "Мисията невъзможна", които казват, че актьорът не е искал да го поглеждат в очите. Официален представител на филмовото студио, стоящо зад продукцията, по-късно уверява всички, че това е недоразумение, провокирано от факта, че е било забранено мобилните телефони да бъдат използвани на сета. Не изключваме възможността тази теория да е истина, след като същото нещо се говореше за Шарлийз Терон и нейните бавачки.

687

ИМАЛО Е КАСТИНГ ПРЕДИ СРЕЩАТА МУ С КЕЙТИ ХОЛМС. Експозе на Vanity Fair твърди, че сциентологичната църква е уредила първата среща между Том и Кейти Холмс. Споменава се, че ръководителите дори са направили редица "прослушвания", за да намерят достоен заместник на Никол Кидман. Разбира се, голяма част от съдържанието на въпросния материал бе обявено за лъжа от екипа на актьора, но имайки предвид отношенията му със Сури, няма да се изненадаме, ако това е истина. 

ИЗПОЛЗВА ТРИКОВЕ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО-ВИСОК. Когато Никол Кидман е попитана какъв е животът ѝ след развода с Том, тя споделя, че вече той може да носи нормални обувки. Актрисата, висока впечатляващите 1.80 м. е с цели 10 сантиметра по-висока от Круз, който използва различни помощни средства на снимачната площадка, за да изглежда по-висок от останалите си колеги, дори реално да не е така.

https://www.instagram.com/p/BlQQ_B0ACxb/

ОБИЧА ДА ИГРАЕ НА КРИЕНИЦА. Актрисата Лиа Ремини твърди, че веднъж Том я помолил да играе игра на криеница с него и Уил Смит. Тя отказала, тъй като носела високи токчета, а той просто я обявил за човека, който ще гони останалите и отишъл да се скрие някъде.

Честно казано, някои от тези истории звучат прекалено странно или дори леко зловещо, но всеки има своите странности, които не иска да споделя с останалите. Кои от тях са истина и кои не, едва ли някога ще разберем със сигурност, но пък нека оставим въображението ни да работи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA