Майли Сайръс жени и кани фенове на среща в TikTok

Не че изпълнителката на Plastic Hearts има нужда да доказва способността си да ни шокира, но...

Димитър Андонов 08 декември 2020

Да се докоснеш до любимите си звезди в социалните мрежи от първа ръка със сигурност е изживяване, което помниш за дълго време напред. Последните няколко дни Майли Сайръс се оказа измежду най-активните TikTok потребители, отговаряйки на коментари на своите фенове, с активно участие при вземането на важни житейски решения - от имена на бебета до сключване на брак.

Когато обаче почитателка на певицата я помоли да избере следващата ѝ татуировка, изпълнителката на Midnight Sky директно отправя покана за среща. "Ако Майли коментира, ще си направя каквато татуировка пожелае", гласи нейният призив. "Какво ще кажеш за часа и мястото на първата ни среща?" е отговорът от страна на Сайръс, който успя да изненада всички. 

В допълнение към поканата, Майли предложи на друг почитател да си обръсне главата, както и да избере името Калифорния за бъдещо бебе. След като щастлива двойка пуска видео с обещание да "сключим брак, ако Майли коментира", тя не закъснява. "Надявам се, че за вас двамата нещата ще се получат по-добре, отколкото при мен", споделя тя само броени дни, след като реши да разкрие повече подробности за раздялата си с Лиам Хемсуърт

"Наистина го обичам, обичах го много, много, много и все още го обичам. Винаги ще бъде така", казва тя. Ние пък препоръчваме да добавите последния ѝ студиен албум Plastic Hearts в списъка си с горещи музикални попадения. ОПРЕДЕЛЕНО си заслужава!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X