Майли Сайръс: "Дори не вярвах, че с Лиам ще се оженим"

Една от любимите ни звездни двойки сложи край на взаимоотношенията си, но любовта между тях продължава да е налице.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2020

След като Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт обявиха, че се развеждат, и двамата запазиха известно мълчание по отношение на раздялата си. В ново интервю обаче Майли избра да разкрие, че те дори не са вярвали, че ще се оженят, когато връзката им е започнала. Това се случва още през 2008 г., а въпреки развода им, тя споделя, че винаги ще обича актора.

"Бяхме заедно от 16. Сгодихме се. Къщата ни изгоря. Ако слушате гласа ми преди и след пожара, той звучи доста по-различно, травмата определено повлия", споделя Сайръс, която пусна на пазара новия си студиен албум в края на миналата седмица.

И докато травмата от пожара изглежда достатъчно тежка, Майли казва, че е била сякаш встрани от всичко, защото тогава е в Африка по работа и е нямало как да разбере в подробности случващото се у дома. "Не можах да се прибера веднага и ето ме, връщам се и виждам животните ми вързани за пост на плажа. Загубих всичко." 

Ако мислите, че огънят може да бъде разглеждан като нещо символично, имате пълното право. Процесът на "възстановяване" след това се е отнасял не само до къщата, но и до всички разбирания в ценностната система на певицата.

"Имах толкова много, а изведнъж всичко изчезна. Всяка песен, която някога бях писала. Всяка моя снимка, която родителите ми са дали, всичките ми сценарии", казва Майли, подчертавайки, че вместо да съжалява, просто е продължила напред, колкото и трудно да е изглеждало в онзи момент. 

Голямата ѝ помощ се оказва именно Хемсуърт, който остава единствената константа. "Просто се придържах към останалото в къщата, което бяхме аз и той. Наистина го обичам, обичах го много, много, много и все още го обичам. Винаги ще бъде така." 

Междувременно, ние препоръчваме да не пропускате Plastic Hearts, който вече може да откриете на българския пазар от Sony Music и Вирджиния Рекърдс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA