Майли Сайръс отново нарушава правилата, този път с рок албум

Жестокият нов албум на Майли доказва, че тя определено знае какво прави. При това повече от просто "добре"!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 ноември 2020

Тя е дръзка и смела, зверски талантлива, неизменно хитова. Наричат я поп рок кралица и непримирима бунтарка. Името ѝ говори само по себе си. Тя е Майли Сайръс и представя дългоочаквания си нов албум Plastic Hearts! Седмият ѝ студиен проект съдържа 12 безкомпромисни парчета и звездни колаборации, измежду които и такава с Дуа Липа

За първи път Майли загатна за нов албум с релийза на световния суперхит "Midnight Sky", в който направи цял бляскав диско рок апокалипсис. Песента за нула време се изстреля на върха на музикалните класации, а у нас бе най-излъчваното парче в ефира за месец октомври и прекара 7 последователни седмици под #1 в Топ 10 чарта. 

56

В подкрепа на премиерата на Plastic Hearts Сайръс представи и мигновения хит "Prisoner" с участието на Дуа Липa - парче за женската сила, смелост и неподчинение. Майли влиза в ролята на режисьор на видеоклиповете и към двете парчета, като изцяло сама режисира визуализацията към "Midnight Sky", а за клипа към "Prisoner" работи с Алана О`Херлихи.

Жестокият рок проект Plastic Hearts излиза на CD и в дигитален формат във всички стрийминг платформи, който съдържа още 3 допълнителни трака – "Edge of Midnight (Midnight Sky)" ft. Stevie Nicks, както и наелектризиращите живи изпълнения на хитовете "Heart of Glass и "Zombie.

Обложката на Plastic Hearts е дело на популярния рок енд рол фотограф Мик Рок, който през годините е снимал легенди като Дейвид Бауи, Деби Хари и Джоун Джет. Месец преди да издаде албума Майли сподели в профила си в Instagram лично съобщение към своите фенове, в което разказва за създаването му и откъде черпи вдъхновението си.

"Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп, много рок. Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение. Креативният процес по създаването на този албум идва от чувства, провокирани в мен, а не от напрежението, което се създава в индустрията", споделя тя тогава.

Plastic Hearts излиза у нас от Sony Music и Вирджиния Рекърдс и с медийната подкрепа на The Voice Radio, радио Витоша и списания EVA и GRAZIA, а GRAZIA вече обожава албума. Майли отново доказа, че знае какво прави. И го прави повече от добре!

Търсете PLASTIC HEARTS на CD и във всички дигитални платформи.
 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA