"Сексът и градът" се завръща с продължение по HBO

Кари Брадшоу и (почти цялата) компания се завръщат с нови 10 епизода още тази година.

Димитър Андонов 11 януари 2021

Следвайки неписаното правило, че щом дадени слухове циркулират във въздуха около Холивуд за повече от месец, то съдържанието им е истина, готови сме да споделим, че "Сексът и градът" се завръща!

Телевизионното продължение на попкултурния феномен, озаглавено "And Just Like That...", ще гледаме специално в стрийминг платформата HBO Max. Очаква се пред камера да се завърнат трима от членовете на оригиналния актьорски състав - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

Към 10-те епизода няма да се присъедини единствено Ким Катрал, която неведнъж заяви публично отказа си да влезе в образа на Саманта Джоунс, споделяйки, че снимките на проекта са променили живота ѝ, в не толкова приятния аспект на нещата.

Въпреки че датата на излизане на лимитираната поредица все още не е публично обявена, екранните Кари, Шарлот и Миранда споделиха кратко видео, което накара феновете да очакват голямото завръщане с нетърпение. "Не мога да не се чудя... къде са те сега?, казва тя в описанието под клипа, който включва пейзажи от Ню Йорк и компютърния екран на г-ца Брадшоу.

"Всичко е възможно .... Ще се видим там", споделя Дейвис в официалния си Instagram акаунт, докато Никсън казва: "Вие, аз, Ню Йорк... всичко е възможно."

Продукцията, базирана на едноименния роман на Кандис Бушнел, се излъчва по HBO между 1998 и 2004 г., а филмовите продължения от 2008 г. и 2010 г. са естествено продължение на горещите теми в женското ежедневие. 

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Очаква се снимките да започнат в Голямата ябълка в края на пролетта, а Паркър, Никсън и Дейвис да влязат в ролята на изпълнителни продуценти заедно с Майкъл Партик Кинг, който е сценарист и режисьор на двата филма "Сексът и градът". Може да започнете с вълнението (и виковете, които го съпътстват!) ОЩЕ СЕГА. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X