И, все пак, ще има ли продължение на "Сексът и градът"?

Възможно ли е иконичната поредица да получи своето продължение без екранното присъствие на Ким Катрал?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2020

Ясно е, че Ким Катрал отдавна е оставила зад гърба си ролята на Саманта Джоунс, още повече след скандала със Сара Джесика Паркър, за който, преди няколко дни, тя каза, че не съжалява.

Имайки предвид враждата между двете актриси от попкултурния феномен, който жените в началото на века издигнаха в култ, възможността за евентуално продължение на поредицата е всичко друго, но не и прекалено голяма.

Въпреки това Синтия Никсън, която влиза в ролята на Миранда, споделя, че останалите биха се завърнали за още един филм, в който образа на Саманта може да бъде изигран от величествената Шарън Стоун.

"Мисля, че Шарън ще бъде страхотна", споделя тя в свое ново интервю. "Ким беше изключително невероятна като Саманта. Шарън определено би се справила с тази задача."

85

Актрисата, която наскоро обяви, че ще разкаже живота си в мемоар, споделя, че за първи път чува подобна идея, но едва ли би отказала подобен ангажимент, тъй като всяко партньорство с Никсън е "истинска чест".

Екранната Миранда споделя още, че е чувала много хора да коментират потенциалната замяна на Катрал, а дори самата тя е предложила четвъртата жена в групата да бъде цветнокожа жена. "Мисля, че ще бъде страхотно."

Казват, че надеждата умира последна. Очевидно тази все още е жива!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA