Шарън Стоун разказва живота си в автобиография

"Възможността ме накара да напиша тази книга: възможността да пораствам и да споделя този растеж."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2020

Шарън Стоун е готова да разкрие най-любопитните моменти от живота и кариерата си в предстояща автобиография. Актрисата и защитник на човешките права ще издаде своя мемоар "Красотата да живееш два пъти" през март 2021 г., но вече показа корицата на книгата и споделя, че тя ще има и специална аудиоверсия, прочетена лично от самата нея.

Стоун, която има зад гърба си десетки хуманитарни награди, ще разкаже в подробности детството си в Пенсилвания, големия си пробив в Холивуд и всичко, което се случва след него. Актрисата обещава да сподели и подробности за деня, в който почти губи живота си вследствие на инсулт, както и въздействието, оказано от този момент.

https://www.instagram.com/p/CDwCb87Jkg6/

"Възможността ме накара да напиша тази книга: възможността да пораствам и да споделя този растеж. Научих се да прощавам непростимото. Надеждата ми е, че като споделя моето пътуване, и вие ще се научите да правите същото", споделя Стоун заедно с корицата на книгата.

Главният редактор на издателството, сключил сделката за мемоара на Стоун, споделя, че това е една от най-смелите книги, които е чел в последно време. "Това е празник на силата, устойчивостта, смеха и призива за активизъм." Определено нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA