Клои Кардашиян премахна тумор от лицето си

Риалити звездата уточни, че операцията е преминала успешно и в момента се възстановява.

Гергана Димитрова 18 октомври 2022

Клои Кардашиян се възстановява след отстраняването на тумор от лицето си.

През последните седмици фенове на риалити звездата забелязаха, че тя носи превръзка, но едва сега най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър разказва повече.

"Видях много въпроси и различни истории за превръзката, която нося и знам, че се чудите защо я нося през последните няколко седмици", споделя тя в Instagram Story. "Забелязах малка подутина на лицето си и предположих, че е нещо незначително. 7 месеца по-късно обаче реших да отида и да му направя биопсия."

В крайна сметка Клои търси мненията на двама различни лекари и разбира, че това е "невероятна рядкост" за някой на нейната възраст.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЛОИ КАРДАШИЯН Е БИЛА ТАЙНО СГОДЕНА ЗА ТРИСТАН ТОМПСЪН

"Няколко дни по-късно ми казаха, че трябва незабавно да се подложа на операция за отстраняване на тумор от лицето ми", допълва 38-годишната Кардашиян.

"Ще продължите да виждате превръзката, вероятно в даден момент ще има белег или вдлъбнатина на бузата ми, но дотогава се надявам да оцените колко сладко ги нося", казва още тя, след като я видяхме на Седмицата на модата в Париж.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАПУК НА ОЧАКВАНИЯТА, КЛОИ КАРДАШИЯН СЕ НАСЛАЖДАВА НА МАЙЧИНСТВОТО

"Споделям тази история САМО с вас, за да мога да напомня на всички да се проверяват, и то често", завършва изявлението в социалните мрежи. "Толкова съм благодарна, че го хванахме рано. Имах късмет и всичко, което имам е белег, с който да разкажа история. Повечето хора нямат такъв късмет. Аз ще съм вечно благодарна."

X