Клои Кардашиян е била тайно сгодена за Тристан Томпсън

Риалити звездата сподели всичко около връзката й със спортиста.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 септември 2022

Клои Кардашиян е била тайно сгодена за Тристан Томпсън в продължение на 9 месеца.

Тя се е съгласила да се омъжи за него през февруари 2021 г., докато официално не се разделиха декември същата година.

38-годишната Кардашиян разкри на сестра си Ким в епизод на The Kardashians, че е казала „не" на 31-годишния спортист, когато той първоначално я е помолил да се омъжи за него през 2019г.

Така малко след слуховете около изневерите на Томпсън, двойката се възроди и той е задал въпроса си за втори път през  февруари 2021 г. Тогава Кардашиян казва заветното "да", но пази случката в тайна.

Чрез сурогатна майка Кардашиян и Томпсън успешно заченаха второ дете през последните седмици на същата година - точно тогава се появи новината, че Томпсън е баща на бебе от друга жена. 

Двойката посрещна сина си, чието име все още не е известно, през август същата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАПУК НА ОЧАКВАНИЯТА, КЛОИ КАРДАШИЯН СЕ НАСЛАЖДАВА НА МАЙЧИНСТВОТО

Кардашиян позволи на бащата да влезе в стаята, за да се срещне с бебето, признавайки: „Бях на прага дали да позволя на Тристан да дойде в болницата или не, но той искаше да бъде тук, така че просто си помислих, защо да не го оставя да дойде? Никога няма да си върна този момент."

В същия епизод за семейството, Ким намекна за предложението на Томпсън. „Никога няма да забравя, че Тристан ми се обади, че иска да й предложи брак на Свети Валентин", каза тя.

„Тогава му се обадих на следващия ден и го питах: „ Хей, не съм чувала нищо от нея. Направи ли й предложение? и той каза: "О, да, през декември го направих." Тогава осъзнах "О, Господи, тя не ни е казала!", спомня си сестра й.

Самата Клои, разказа защо е пазила годежа си в тайна с думите: „Казах си, че трябва да се уверя, че това е напълно различна връзка, защото искам да съм горда да кажа, че съм сгодена за когото и да било."

"Затова отговорих „Не ми е удобно да приема това предложение точно сега, защото не съм развълнувана да кажа на семейството си" и колкото и болезнено да беше за него да чуе това, това беше истината. Никога няма да дам на някого фалшива надежда", каза Кардашиян.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

„Преминаването през това, беше невероятно трудно. Най-трудната част е да се научиш да не обичаш някого. Това беше моят живот в продължение на шест години.", признава тя.

И продължи: И ние не бяхме просто двойка, ние наистина бяхме най-добри приятели. Той беше моят приятел за тренировки, правехме всички тези неща заедно. Защото само това, че някой ви прави мръсотии, не означава, че ще го разлюбите незабавно."

ghj

На финала Клои сподели, че иска да продължи напред.

„Още от декември този тъмен облак е надвиснал над мен. Всеки ден се чувствах депресирана и тъжна и сега, когато синът ми е тук, мога да продължа напред и да се наслаждавам. Това е почти като да затворя тази глава и да свърша с тази травма и да я оставя зад гърба си., категорична е тя.

"Сега най-накрая мога да започна лечебния процес. Сега трябва да започна да се наслаждавам на живота си с две деца. Това ще бъде ден първи и това ще бъде началото на нещо положително, щастливо и красиво., завърши Кардашиян.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA