Клои Кардашиян е била тайно сгодена за Тристан Томпсън

Риалити звездата сподели всичко около връзката й със спортиста.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 септември 2022

Клои Кардашиян е била тайно сгодена за Тристан Томпсън в продължение на 9 месеца.

Тя се е съгласила да се омъжи за него през февруари 2021 г., докато официално не се разделиха декември същата година.

38-годишната Кардашиян разкри на сестра си Ким в епизод на The Kardashians, че е казала „не" на 31-годишния спортист, когато той първоначално я е помолил да се омъжи за него през 2019г.

Така малко след слуховете около изневерите на Томпсън, двойката се възроди и той е задал въпроса си за втори път през  февруари 2021 г. Тогава Кардашиян казва заветното "да", но пази случката в тайна.

Чрез сурогатна майка Кардашиян и Томпсън успешно заченаха второ дете през последните седмици на същата година - точно тогава се появи новината, че Томпсън е баща на бебе от друга жена. 

Двойката посрещна сина си, чието име все още не е известно, през август същата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАПУК НА ОЧАКВАНИЯТА, КЛОИ КАРДАШИЯН СЕ НАСЛАЖДАВА НА МАЙЧИНСТВОТО

Кардашиян позволи на бащата да влезе в стаята, за да се срещне с бебето, признавайки: „Бях на прага дали да позволя на Тристан да дойде в болницата или не, но той искаше да бъде тук, така че просто си помислих, защо да не го оставя да дойде? Никога няма да си върна този момент."

В същия епизод за семейството, Ким намекна за предложението на Томпсън. „Никога няма да забравя, че Тристан ми се обади, че иска да й предложи брак на Свети Валентин", каза тя.

„Тогава му се обадих на следващия ден и го питах: „ Хей, не съм чувала нищо от нея. Направи ли й предложение? и той каза: "О, да, през декември го направих." Тогава осъзнах "О, Господи, тя не ни е казала!", спомня си сестра й.

Самата Клои, разказа защо е пазила годежа си в тайна с думите: „Казах си, че трябва да се уверя, че това е напълно различна връзка, защото искам да съм горда да кажа, че съм сгодена за когото и да било."

"Затова отговорих „Не ми е удобно да приема това предложение точно сега, защото не съм развълнувана да кажа на семейството си" и колкото и болезнено да беше за него да чуе това, това беше истината. Никога няма да дам на някого фалшива надежда", каза Кардашиян.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

„Преминаването през това, беше невероятно трудно. Най-трудната част е да се научиш да не обичаш някого. Това беше моят живот в продължение на шест години.", признава тя.

И продължи: И ние не бяхме просто двойка, ние наистина бяхме най-добри приятели. Той беше моят приятел за тренировки, правехме всички тези неща заедно. Защото само това, че някой ви прави мръсотии, не означава, че ще го разлюбите незабавно."

Клои Кардашиян е била тайно сгодена за Тристан Томпсън

На финала Клои сподели, че иска да продължи напред.

„Още от декември този тъмен облак е надвиснал над мен. Всеки ден се чувствах депресирана и тъжна и сега, когато синът ми е тук, мога да продължа напред и да се наслаждавам. Това е почти като да затворя тази глава и да свърша с тази травма и да я оставя зад гърба си., категорична е тя.

"Сега най-накрая мога да започна лечебния процес. Сега трябва да започна да се наслаждавам на живота си с две деца. Това ще бъде ден първи и това ще бъде началото на нещо положително, щастливо и красиво., завърши Кардашиян.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA