Напук на очакванията, Клои Кардашиян се наслаждава на майчинството

След като посрещна второто си дете през август, риалити звездата е готова за всеки момент от пътя.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 септември 2022

Клои Кардашиян обича "всичко" в майчинството.

След като през август стана родител за втори път, риалити звездата споделя пред Elle повече за този така специален ангажимент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН СПОДЕЛЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е НАУЧИЛА ЗА КОЖАТА

"Знам, че е клише, но обичам всичко, дори трудните моменти", заявява бившата любима на Тристан Томпсън, добавяйки, че децата я "предизвикват като човек", а способността да ги превръща в "наистина невероятни големи хора" е "чест и дар" едновременно.

"Трябва да приемем тези роли сериозно, особено в днешните дни, когато децата имат такава достъпност до информацията. Супер страшно е, но аз приемам работата много сериозно", допълва още най-малката сестра от първото семейство на Калабасас.

Към момента нито тя, нито Тристан са разкрили името на новороденото си, но източник, близък до тях, споделя, че не бързат.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

"Клои буквално лети в небесата. Тя е много развълнувана да бъде майка отново", коментират приятели само дни след раждането на бебето, тъй като КК "наистина е искала момченце".

Кардашиян и Томпсън започнаха да се срещат през 2016 г. и посрещнаха на бял свят дъщеря си Тру през 2018 г., но се разделиха през юни 2021 г. Макар че се събраха за кратко по-късно с.г., в началото на тази Клои прекрати романтичната си връзка с атлета, след като стана ясно, че той е имал афера.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA