Клои Кардашиян се раздели с Тристан, но двамата ще стават родители

Най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър и нейният бивш любим продължават напред.

Изненада! Клои Кардашиян и Тристан Томпсън ще стават родители за втори път.

"Можем да потвърдим, че Тру ще има брат или сестра", споделя представител от публичния екип на най-малката сестра Кардашиян, уточнявайки, че Клои е "невероятно благодарна на необикновения сурогат за тази красива благословия".

Иначе краткото заявление, поднесено пред People, завършва с това, че всички биха искали да помолят за "доброта и уединение, за да може Клои да се съсредоточи върху семейството си".

От пускането на информацията в публичното пространство разбираме, че Клои и Тристан не са заедно, нито са говорили извън въпроси, свързани със съвместното родителство, а бебето е заченато чрез сурогатна майка през ноември - около месец преди да стане ясно, че Тристан е имал афера и очаква появата на друг наследник.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪПРОСЪТ НА СЕДМИЦАТА: МОЖЕ ЛИ КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ДА РЕЖЕ КРАСТАВИЦИ?

Клои Кардашиян

Двамата сложиха официален край на връзката си през януари, след като през декември играчът на NBA не отрече, че е търсил страст на други места, докато все пак е имал взаимоотношения с Клои. Самите те започнаха още през 2016-а и въпреки нестабилността им, спортистът и риалити звездата посрещнаха дъщеря си Тру на бял свят през 2018 г.

Решението явно е взето на база разкритието, което Клои направи в първия епизод от последния сезон на "Keeping Up With The Kardashians", когато сама сподели откровено със зрителите, че втора бременност би била "високорискова".

"Няма да навлизам в подробности пред камерата, но ми казаха, че има 80 процента шанс за спонтанен аборт. Почти не се случи с Тру в началото, така че не знам дали бих го направила", коментира тя тогава. "Шокиращо е, но всичко, което се опитвам да направя, е да внеса повече в любов в живота и семейството си."

Пожелаваме ти го, Клои!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA