Драма, любов и надежди: Какво се случи в последния епизод на KWUTK?

Keeping Up With The Kardashians се сбогува с милионите си телевизионни почитатели вчера вечер.

След 14 години и 20 сезона, "Keeping Up With The Kardashians" получи своя заветен финал. И докато сме почти сигурни, че тепърва ще виждаме първото семейство на Калабасас, реалити шоуто, направило го това, което e, приключи официално.

Ако следите отблизо всички драми, сълзи, скандали и щастливи моменти, случващи се на екран, пропуснете следващите редове, защото ще се опитаме да разкажем последните минути. Въпреки че имаха скромен (и естествено сладък) общ момент, в който погребват капсула на времето в задния двор (сложиха парфюм на Ким, първият комплект за устни на Кайли, сертификат на Крис Дженър и видео с послания към техните бъдещи Аз), екранното време бе разпределено абсолютно пропорционално.

КИМ & КАНИЕ УЕСТ 

По време на последния епизод стана ясно, че се е наложило Ким да се справя с проблемите около брака си "известно време насаме зад камера". Желанието ѝ е да бъде щастлива, защото макар че е "постигнала 10 пъти повече, отколкото съм смятала, че е възможно, нямам с кого да го споделя".

"Никога не съм мислила, че съм самотна. Смятах, че е напълно в реда на нещата. Мога просто да гледам децата, а съпругът ми да се мести от щат в щат. Тогава навърших 40 и осъзнах. Разбираме се добре, но е тъжно и не е това, което искам", разкрива Ким.

Тя изрази желанието си да открие човек, с когото би могла да отиде на фитнес или да гледа телевизия. "Имам всички големи неща. Имам екстравагантността, която не бихте могли да си представите и съм благодарна, но ми липсва малкото."

"Шоуто ни направи тези, които сме и никога няма да го приема за даденост", казва тя в края на епизода, припомняйки си колко бързо са минали последните 14 години. "Не съжалявам. Беше най-доброто десетилетие и половина от живота ми."

КОРТНИ & СКОТ ДИСИК

"Той очевидно е красив и забавен. Казвам само, че да изиграеш жертвата и да не поемеш никаква отговорност за себе си, говори, че не си в състояние да растеш", разкрива Кортни пред Клои и Ким, които се извиниха за натиска върху нея, без да са наясно с цялата любовна история.

Най-голямата сестра от семейството потвърди, че именно сестрите ѝ понякога я карат да мисли за възобновяване на романса, но Скот отдавна каза, че двамата не могат да си осигурят нужното.

"Фактът, че имаме това, което имаме, е невероятен и просто искам да съм благодарна, вместо винаги да мисля, че има още. Обичаме се, имаме си доверие, грижим се един за друг, имаме деца заедно. Те са щастливи, нещата вървят добре", казва тя, докато нейният бивш завърши поредицата, подчертавайки "възходите и паденията на невероятното време. Чувствам, че без трудните моменти няма порастване."

КЛОИ & ТРИСТАН ТОМПСЪН

Въпреки че се налага да живеят в различни части на страната заради неговите професионални ангажименти, Клои и Тристан са окей. "Очевидно сме на доста по-добро място от преди, но все още се опитвам да се ориентирам в чувствата си, не знам дали наистина имах време да помисля какво би означавало преместването за връзката ни".

Тя призна, че двамата са провели "толкова много неудобни разговори", които обаче са били "изключително полезни" за взаимоотношенията им по време на пандемията.

Клои завърши шоуто, споделяйки размисли за "дивите" неща, през които зрителите са преминали заедно с тях. "Просто е лудост. Не всичко е било удивително, но със сигурност имаше житейски уроци. Чувствам, че съм порастнала толкова много. Това просто показва, че ако държите на себе си нещата винаги ще се оправят."

КАЙЛИ & КЕНДАЛ

От своя страна, Кайли и Кендал не бяха сред редовните участници в последния сезон на продукцията, но се появиха в епизода, за да кажат, че определено са "благодарни и благословени".

На въпроса на Клои какво я прави най-щастлива, Кайли отговори "Сторми" и семейството си. "Ако бях заобиколена от друга група хора, нямаше да бъда същият човек, който съм днес".

Кендал, която през повечето време няма главна роля в големите семейни драми, разкри, че всички са щастливи да имат "най-добрата работа в света", позволяваща им да бъдат заедно доста често. "Дори не знам какъв е животът, без да снимам това шоу. Просто обикнах всеки момент и искам да мога да спра времето и да живея точно тук."

КРИС ДЖЕНЪР

Основната движеща сила зад целия клан Кардашиян-Дженър получи последната дума. "Шоуто е период в живота ми, който означава толкова много. Времето от сезон 1 до сезон 20 носи най-вълшебните спомени. Благодаря, просто благодаря."

Въпреки че това е официалният финал на шоуто, ще има специално събиране под формата на разговор в 2 части (на 17 и 20 юни). Ние обаче сме любопитни за триковете в ръкавите на момичетата, защото определено е време за следващия голям ход. Очакваме го скоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA