Ким изобщо не съжалява за развода с Кание

Реалити звездата продължава напред без никакви съжаления за миналото си с рапъра.

Изминаха три месеца, откакто новините за развода на Ким Кардашиян и Кание Уест се появиха на бял свят, но подробностите за взаимоотношенията им тепърва ще излизат наяве.

Според източник, близък до средната сестра от първото семейство на Калабасас, тя се справя отлично. "Наистина се бореше по времето, когато подаде молбата за развода. Беше много разстроена и не искаше до го прави. Въпреки това извървя дълъг път оттогава насам."

Приятели на Ким доверяват, че в момента "тя е много щастлива и убедена, че е взела правилното решение".

В последния епизод на Keeping Up With The Kardashians самата тя коментира цялата тема. "Просто не мога да го правя повече. Защо съм в това място от години? Той се мести в различен щат всяка година, а аз отглеждам децата. Страхотен баща е, свърши чудесна работа. Просто мисля, че той заслужава някой, който ще подкрепя всяко негово движение. Не мога да го направя. Трябва да има съпруга, готова да го подкрепя, пътува с него и прави всичко, а аз не мога. Чувствам се като провал. Това е третият ми брак. Да, чувствам се като загубенячка. Дори не мога да мисля, искам да съм щастлива."

Оттогава тя приема с лекота статута си на сингъл жена "и се забавлява много". "Вече не се притеснява и се радва на свободата си. Обича, че може да прави това, което иска и определено има планове за себе си. Справя се много добре и е щастлива."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA