Причината за развода на Ким Кардашиян и Кание Уест

Двамата официално слагат край на взаимоотношенията си, а причината да го направят не е особено изненадваща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

След месеци слухове по темата, в началото на уикенда стана ясно, че Ким Кардашиян най-накрая е подала документи за развод. И макар нито тя, нито Кание Уест да са коментирали публично голямата стъпка, изглежда, че рапърът е наясно с причината за края на любовта им.

"Кание не се справя добре, той е разтревожен и много тъжен. Знае, че бракът е приключил и в момента не може да направи нищо", споделя източник, близък до него. "Смята, че президентската му кандидатура е това, което е счупило гърба на камилата. Имаше надежда, но тя изчезна. Това му костваше брака."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Вижте емоционалния трейлър за последните епизоди на KWUTK

Припомняме, че по време на първия си предизборен митинг в Южна Каролина, рапърът разкри изключително лични подробности за семейството си, докато не се разплака, казвайки, че средната сестра от първото семейство на Калабасас е обмисляла аборт по време на бременността си с Норт.

"Дори жена ми да иска да се разведе с мен след тази реч, тя донесе Норт на този свят, дори когато не искахме. Тя се изправи и защити това дете", споделя той тогава, а Ким е била "бясна" от факта, че той е споделил нещо толкова лично пред милиони хора.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Колко точно печели Ким Кардашиян от социалните мрежи?

57

Приятели на Уест подчертават, че в момента той оценява грешките си и е започнал да предполага какво би се случило, ако не беше разигравал цялата случка около странната си кандидатура.

Ким вече е подала необходимите документи и настоява за съвместно юридическо и физическо попечителство над четирите деца. Твърди се, че Кание не оспорва споразумението и държи разводът да е "приятен, дотолкова, колкото един развод може да бъде."

Междувременно, неотдавна стана ясно, че повече за взаимоотношенията им ще разберем в последните епизоди на Keeping Up With The Kardashians, чийто фокус ще бъде поставен именно върху най-обсъжданата светска двойка напоследък.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA