Кога ще разберем повече за развода на Ким и Кание?

Никак не сме изненадани от отговора на този въпрос, защото в семейство Кардашиян нещата винаги се случват с гръм и трясък.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2021

Изглежда, че взаимоотношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест ще бъдат един от основните моменти в последния сезон на Keeping Up With the Kardashians. Макар към момента двамата да пазят подробностите около случващото се в тайна, източник, близък до семейството, твърди, че разводът ще се случи много шумно.

"Възнамеряват да излязат с гръм и трясък. Заснели са как Ким обсъжда проблемите си в брака, но всички са подписали споразумение за конфиденциалност, тъй като финалът ще бъде излъчен по-късно през 2021 г." Честно казано, не сме очаквали и друго. 

Към момента не е ясно дали Кание се е съгласил да вземе участие в сцени от поредицата и да разкрие в своята гледна точка, но като се има предвид, че двамата живеят разделени от края на миналата година, изглежда малко вероятно.

Въпреки болката, рапърът е наясно, че "Ким трябва да разкаже всичко", което пък е и една от причините за проблемите им в брака - фактът, че завладяването на шоубизнеса се намесва във вземането на всички големи решения. Освен това, екипът му се забавлява на твърденията, че неговата президентска кандитатура е била причината за разпадането на брака. Имаме предвид, че тя все пак не се случи.

В разгара на миналата есен, Ким сама обяви, че реалити предаването, направило ги звезди, ще приключи след своя 20-и сезон. Е, предполагаме, че всички ще го проследим от начало до край.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA