Ким Кардашиян и Кание Уест слагат край на брака си

Изглежда, че средната сестра от клана Кардашиян-Дженър е готова да постави точка във взаимоотношенията си с рапъра.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2021

След месеци спекулации, изглежда, че Ким Кардашиян наистина се готви да подаде молба за развод.

Източници, близки до най-известното семейство в света, споделят, че "Кание знае, че нещата са приключили. Ким открито е заявила желанието си за малко пространство в опит да разбере бъдещето." Същите тези техни приятели разкриват, че в момента рапърът е "тъжен, но добре. Знае, че неизбежното ще се случи, при това скоро."

Още в светлината на събитията около президентската кампания на Кание и признанията му, че Ким е била готова да направи аборт, в края на миналата година се появиха слухове, че двамата вече живеят отделен живот, но остават "фокусирани върху нещата, които са наистина важни за тях", най-вече четирите им деца.

Предполага се, че още преди коледните празници двамата вече не са споделяли общия си дом в Калифорния, а Ким е поставила акцент върху работата и проектите, "които са наистина важни за нея, докато Кание си има своите. Животът им не се припокрива толкова много."

Каквото и да кажем за връзката им, вероятно би било недостатъчно, но припомняме, че те си казват "да" на огромна италианска церемония през 2014 г. и имат цели четири деца - Норт Уест, Псалм, Чикаго и Сейнт. Простата истина е, че очакваме всичко от тях. Ще следим темата!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA