Ъъмм, Кание Уест обвинява Бог за скандала си с Тейлър Суифт?

"Ако Бог не искаше да се кача на сцената и да кажа, че Бионсе е тази с най-доброто видео, нямаше да ме сложи на първия ред."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

Шансът да сте забравили скандалът между Кание Уест и Тейлър Суифт от видео музикалните награди на MTV през 2009-а е наистина малък. Тогава рапърът се качва на сцената, когато Суифт получава наградата за най-добро музикално видео, за да заяви, че Бионсе е тази, която заслужава да прибере вкъщи статуетката. 

В ново интервю за подкаста Cannon's Class рапърът разкри истинската причина да направи това, което направи. "Бог ми даде информацията", споделя той. "Ако Бог не искаше да се кача на сцената и да кажа, че Бионсе е тази с най-доброто видео, нямаше да ме сложи на първия ред. Щях да седя отзад."

57

"Никога преди не бях чувал за този човек, а Single ladies е един от най-великите видеоклипове на всички времена", разказва Уест, който дори да се откаже от президентската си кампания, вече е установил истинска връзка с Библията и Бог. "Бог ме е поставял на колене няколко пъти", разкрива рапърът. "Първият път, когато бях настанен в болница през 2016 г., всъщност започнах да чета Библията. Това беше част от това, с което Бог ме удари."

7777

Изпълнителят на Stronger не пропусна да коментира и важността на семейството, особено имайки предвид всичко, с което тази година ни предизвика да се справим. "Семейството е ключът към света, точка. Говорим за нашето семейство и нашите приятели, нашите колеги и нашето семейство, нашият град и нашето семейство, нашата страна и нашето семейство, нашето семейство и нашият свят."

Честно казано, малко сме объркани от този коментар и от всичко, което напоследък излиза от устата на Уест, но пък иначе нямаше да е интересно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA