Скандалът между Тейлър Суифт, Ким Кардашиян и Кание Уест не спира да излиза наяве

Драмата между семейство Уест и Тейлър Суифт продължава с пълна сила... И да, тя е в публичното пространство - ОТНОВО!

Холивудските драми понякога са толкова много, че трудно можем да обърнем внимание на абсолютно всичко, което се случва в живота на звездите. Тези дни в публичното пространство отново зациркулира скандал, който преди 10 години създаде масова истерия в светските среди и предизвика немалко знаменитости да се включат с мнение по темата.

На церемонията по връчване на видео музикалните награди на MTV през 2009 г. Кание Уест прекъсва речта на Тейлър Суифт, която получава наградата за най-добро видео на изпълнителка. Рапърът се настанява до кънтри певицата и казва в лицето ѝ, че Бионсе заслужава да спечели наградата, а всички останали са ужасени от поведението му. Няколко дни по-късно Кание се извинява на Тейлър в национален ефир, а тя, от своя страна, прави песен за него. (Очаквано, нали?) През 2015 г. фотографи откриват двамата изпълнители зад кулисите на наградите "Грами", очевидно затоплили отношенията си.

011

Няколко месеца по-късно обаче, се оказа, че замисълът на всеизвестната песен на рапъра - "Famous" така и не е стигнал в пълнота до Тейлър, защото в текста на песента Кание нарича Суифт "к*чка" и споменава, че той я е направил известна. Още тогава младата звезда споделя, че не е била наясно с точно тази част от песента. Съпругата на Кание разкрива, че истината далеч не отговаря на думите на Тейлър. "Тя определено знаеше, че това ще излезе. Изигра го така, сякаш не бе наясно. Кой рапър би се обадил на момиче, за което пее, за да получи одобрение?", споделя Ким Кардашиян в интервю два месеца след разразилия се скандал. 

00

След като Тейлър се завърна на музикалната сцена с мултиплатинения си сингъл "Look What You Made Me Do", тя даде на всички да разберат, че е оставила цялата тази история зад гърба си. Ето обаче, че в началото на седмицата певицата хареса няколко публикации в Tumblr, които открито нападат творчеството на рапъра и онази конкретна песен, която се превърна в причина за "пожара". Не знаем кой е отговорникът за появата на транскрипта на разговора между Кание и Тейлър, проведен преди реализирането на сингъла, но и той вече е на разположение в онлайн пространството.

Ким Кардашиян обаче е на друго мнение. Риалити звездата публикува серия Instagram сторита, в които споделя своята гледна точка за цялата ситуация. "Тейлър избра да върне цялата драма - усеща се като нещо много самоцелно, като се имат предвид милионите реални жертви в момента. Преди няколко дни не изпитвах нужда да коментирам и всъщност съм наистина смутена и огорчена да го правя точно сега, но понеже тя продължава да говори по въпроса, чувствам, че оставам без избор, защото тя всъщност лъже."


Госпожа Уест сподели още няколко подробности, което пък предизвика публичният представител на Тейлър да реализира изявление в своя официален Twitter акаунт, споделяйки, че изявлението ѝ след скандала очевидно е било редактирано от популярното семейство, за да бъде в тяхна полза. Да, напълно ви разбираме, ако и самите вие сте се объркали в цялата тази драма. Защо обаче продължава да излиза наяве, и самите ние не знаем. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA