Ким иска развод, ако Кание не се откаже от президентската кампания

След десетки противоречиви постове на рапъра в Twitter, стана ясно, че съпругата му очевидно не е съгласна с идеята той да бъде президент.

Съвсем наскоро Кание Уест шокира всички с официалното си признание, че е готов да се кандидатира за президент в предстоящите избори на територията на САЩ. 

В края на миналата седмица противоречивият 43-годишен рапър сподели, че иска Джей Зи да бъде негов вицепрезидент, макар вече да е извел Мишел Тидбол като свой партньор в политическата кампания. "Посегнах към Джей, за да може да бъде мой вицепрезидент, моята управляваща половинка. Имаме Мишел Тидбол, но тя би била готова да вземе друга позиция, ако намерим кой да я замести", разкрива Кание в социалните мрежи. 

Междувременно, в интернет пространството избухна истински пожар, след като Кание реши да сподели публично, че двамата с Ким са обмисляли да абортират първото си дете. "Почти убих дъщеря си", признава той през сълзи. "В Библията пише, че не трябва да убиваш. Два-три месеца говорихме по този въпрос."

Малко след това Кание пусна интересен (и доста противоречив!) туит, който, както можете да се досетите, няколко часа по-късно вече бе изтрит. "Ким се опита да доведе лекар, който да ме заключи", споделя рапърът, а източници, близки до семейството, разкриват, че съпругата на Уест му е поставила ултиматум - да се откаже от президентската кампания или да започнат с развода си.

42

След още поне 20 поста, които вече също са в архивите на Twitter, в драмата се включва и добрият приятел на Уест - Илън Мъск, който успокои феновете след избухването му. "Говорихме преди час. Изглежда добре." Въпреки това Ye реши да сподели и съобщение, изпратено до Крис Кардашиян. "Аз съм. Готов съм да говорим сега или все още избягваш обажданията ми?"

Любимият ни момент от скандалната кореспонденция идва със заявлението на Уест, че филмът "Бягай!" е направен за самия него. Сюжетното действие в лентата се фокусира върху чернокож мъж, който за първи път се среща с родителите на бялата си приятелка и открива страховитите неща, извършвани от членовете на семейството в опит да удължат живота си. Звучи аналогично, нали?

574

"Дори жена ми да реши да се разведе с мен след тази реч, тя доведе Норт в този свят, въпреки че аз не исках", казва Кание по време на своята viral реч. Може да си представим как биха се стекли обстоятелствата около евентуалния развод на двойката, но мисълта, че това е поредният PR ход на семейството, трудно може да излезе от главата ни.

Броени минути след цялата скандална ситуация Кание обяви, че новият му албум излиза този петък, а той смята да се фокусира изцяло върху музиката си. Честно казано, няма да останем изненадани, ако целият шум е бил заради албума. Той, така или иначе, щеше да получи внимание, но сега със сигурност ще бъде още повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA