Въпросът на седмицата: Може ли Кендал Дженър да реже краставици?

Да бъдете на нейно място или да приготвяте таратор сами? Житейска криза и морална дилема едновременно.

Наясно сме, че всеки момент от живота на клана Кардашиян-Дженър е предварително обмислен и стратегически планиран, но Кендал Дженър ни хвърли в тъча.

След като прекратиха дългогодишното риалити "Keeping Up With The Kardashians", донесло им настоящия статут на суперзвезди, петте "К" се насочиха към Hulu и в средата на април представиха новия си проект "The Kardashians".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ МИСЛЯТ, ЧЕ КЕНДАЛ ДЖЕНЪР Е СГОДЕНА

В неговия последен епизод виждаме как супермоделът прави опит за приготвяне на снак. Само че феновете не останаха впечатлени от рецептата, а по-скоро безкрайно озадачени от начина, по който Кендал се опитва да разреже краставица.

Интересният подход с кръстосани ръце и обърната краставица е... интересен, затова и Крис предлага готвачът им да се заеме с въпросната закуска. Дъщеря ѝ обаче е категорична, че макар да я е малко страх, всъщност е доста лесно. "Определено не съм добра в това, така че не ме zoom-вайте. Не съм професионалист въобще."

Както изобщо не е трудно да се досетите, реакциите в социалните мрежи не закъсняха и вече има мнения от "Кендал Дженър, която се опитва да отреже краставица, е най-трагичното нещо, на което съм бил свидетел" до "Начинът, по който Кендал отряза тази краставица, ще ме преследва завинаги".

Може би личният ни фаворит е "Преди около час станах свидетел на опит на Кендал Дженър да отреже краставица. Това ме накара да почувствам малко превъзходство, но предимно бедност."

Проявявайки чувството си за хумор, супермоделът просто отговори "трагично" като коментар под пост в Twitter. Ъм...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA