Всички мислят, че Кендал Дженър е сгодена

Дали докато Кайли е в очакване на второто си дете, нейната сестра не е казала "да" на Девин Букър?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2022

Вярно, че членовете на клана Кардашиян-Дженър правят заглавия само с вдишване и издишване, но има причина последният пост на Кендал да е viral.

Супермоделът сподели нова порция от кадри в официалния си Instagram акаунт, на един от който виждаме златна халка върху безименния пръст на нейния любим.

75

Очевидно коментарите под поста започват с "Някой друг забеляза ли пръстена на ръката?", минават през "Той носи брачна халка?" и стигат до "Виждам пръстен на този пръст", но към момента нито Кендал, нито Девин Букър са коментирали спекулациите публично.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕВИН БУКЪР Е МЪЖЪТ ДО КЕНДАЛ ДЖЕНЪР. КАКВО ОЩЕ?

Техни близки приятели разкриват, че двамата са "луди един по друг" и че тя категорично "не е очаквала това да се превърне в най-здравословната и успешна връзка, в която е била досега. Определено чувства нещата по-различно и по-сериозно."

Членовете на фамилията обаче със сигурност обожават компанията на Девин.

57

"Семейството ѝ го обича и знае колко са добри един за друг. Те се радват, когато Девин е наоколо и го посрещнаха с отворени обятия. Обичат факта, че Кендал е толкова щастлива с някой, който изважда само най-доброто от нея. Вълнуващо е всички да я видят в толкова страхотни отношения."

Каквато и да е истината, сигурни сме, че скоро ще бъде повече от ясна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA