Девин Букър е мъжът до Кендал Дженър. Какво още?

Супермоделът излиза с баскетболиста вече година. Време е да се запознаем с него отблизо. Добре де, знаете какво имаме предвид...

До ден днешен Кендал Дженър продължава да е най-потайната по отношение на личния си живот сестра от първото семейство на Калабасас. Неотдавна супермоделът сподели специален пост с 24-годишния баскетболист Девин Букър навръх Свети Валентин, показвайки, че нещата между тях очевидно се получават повече от добре.

Знаем милион неща за самата Кендал, но какво трябва (добре де, може) да знаем за човека до нея?

Той е стрелец на "Финикс Сънс". Роденият през 1994 г. Букър още в детските си години проявява естествена любов към спорта, която наследява от баща си. Професионалните му резултати в последните години са повече от добри, а той описва работата си като голяма "любов".

Трябваше да участва в Олимпийските игри, преди да бъдат отменени. През февруари миналата година бе съобщено, че Букър ще се присъедини към баскетболния отбор на САЩ за олимпийските игри в Токио. Очакваме с нетърпение да го видим в действие.

Обича да пътува. Прост факт, който разбираме от неговия Instagram акаунт и многобройните снимки от Фиджи, Колорадо и Гърция, с които радва своите три милиона последователи.

Описва себе си като "стара душа". В свое интервю самият Девин казва, че "това е начинът, по който съм възпитан, следвайки баща си и брат си. Винаги слушам по-стара музика и предпочитам обикновени слушалки, защото съм загубил над пет чифта AirPods".

Двамата с Дрейк имат сериозен броманс. Приятели са още от 2016 г., когато изпълнителят се качва на сцената с фланелка на Букър. "Дрейк е моят човек. Наскоро бяхме в Торонто. Грижеше се за мен. Той е добър човек, като по-голям брат." Изненада, нали?

Името му е свързвано с това на Джордин Уудс. Преди да предприеме каквото и да е спрямо Кендал, името му често застава до това на бившата най-добра приятелка на Кайли. Предполага се, че супермоделът и баскетболистът дори са били на двойна среща в Калифорния.

57

Първата му среща с Кендал е през април миналата година. Преди почти година двамата са забелязани заедно близо до летище в Лос Анджелис. Тогава източници, близки до тях, споделят, че нещата са платонични и те имат много общи приятели, но "с Кендал не се знае нищо". През юни стана ясно, че взаимоотношенията им започват да придобиват различен облик, но не са сериозни.

Нещата просто се получават. Двамата успяха да запазят връзката си извън първите страници на таблоидите доста време. Въпреки че отбелязаха Свети Валентин заедно, техни приятели разкриват, че са заедно, защото нещата просто се получават. "Няма големи очаквания или луди ангажименти от двете страни. Ужасно близки са, но знаят, че графиците им са особено натоварени." Не звучи ли някак нормално?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA