Кой е новият мъж до Кендал Дженър?

От известно време насам забелязваме супермодела в компанията на играч от NBA. Има ли нещо повече от просто приятелство?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Не знам за вас, но аз съм склонен да вярвам в неписаното правило, че ако дадени слухове циркулират в холивудския въздух повече от два месеца, те са абсолютната истина.

Още в началото на годината видяхме Кендал Дженър в компанията на баскетболиста Девин Букър. Оттогава насам двамата често са улавяни от любопитни папараци, които ги следват навсякъде и макар към момента нито един от тях да не е потвърдил каквото и да било публично, изглежда, че романсът между тях все пак е истина. 

https://www.instagram.com/p/CEFnU3pD9Se/

След появата на кадрите, в които двамата флиртуват и демонстрират опасна физическа близост, Кендал сподели свое селфи в официалния си Instagram акаунт, а в описанието под кадъра поставя емотиконка на ягода. Коментарът от Букър? "Харесвам ягоди." 

За човек, който по принцип обича да пази подробностите от личния си живот в тайна, може би този път Кендал е готова да заяви директно любовта си към Девин, с когото тя вече сподели няколко екзотични ваканции.

https://www.instagram.com/p/B8kb2UbA5KS/

"Те се закачат, но не са сериозни", споделя източник, близък до супермодела. "Тя говори с няколко различни момчета. Има толкова много мъже, които я искат, че чак е лудост." Предполагаме, че когато работата ти е такава, едва ли има друг съществуващ вариант, освен хората да въздишат по теб и да те искат по всички възможни начини.

Макар слуховете за тях да продължават, недоброжелателите в социалните мрежи не останаха безучастни и коментираха, че Дженър определено има шаблон, който следва, защото в миналото си неведнъж е излизала с играчи на NBA. Разбира се, като типичен представител на клана Кардашиян-Дженър, тя не пропусна да отговори на хейтърите.

585

Почти невъзможно е да не се запитаме няма ли да е леко странно Кендал да бъде гадже с Букър, след като в миналото името му е свързвано с бившата най-добра приятелка на Кайли - Джордън Уудс. Каквато и да е ситуацията, току-що получихте поредното доказателство, че всяка крачка на семейството е новина сама по себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA