Всичко, което знаем за новото риалити на сестрите Кардашиян

Премиерата му идва скоро, а случващото се на екран е естествено продължение на тяхната история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2022

Може би е малко странно да казваме, че сестрите Кардашиян се завръщат, защото не е като да не са ни давали поводи да говорим за тях напоследък, но ето че няколко месеца след края на титачиното риалити "Keeping Up With The Kardashians", те са готови с нов проект.

Още когато обявиха, че предаването, направило всичко случващо се в живота им, публично достояние, е напът да приключи, Крис Дженър и петте К подписаха договор с Hulu за ново шоу, което носи семплото заглавие "The Kardashians".

В първия ден от новата година Hulu пусна първия тийзър за проекта и разкри, че премиерата му ще се случи съвсем скоро.

При гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс миналата есен Клои разкри, че са приключили снимките през октомври и се очаква първият епизод да види бял свят в началото на 2022 г. "Мисля, че ще бъде в края на януари или началото на февруари. Наистина бързо, това е красотата на Hulu. Стриймваме, за да постигнем много по-бърз резултат отпреди. Наистина сме развълнувани."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ КИМ КАРДАШИЯН И ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН?

Новините за този ангажимент се появиха в публичното пространство още през декември 2020 г., когато стана ясно, че Крис Дженър ще вземе участие в шоуто. Същото се отнася за Кортни, Ким, Клои, Кендал и Кайли. Очаква се да видим Скот Дисик, но към момента не знаем дали предстои да се появят Травис Баркър и Кание Уест.

Ким обеща новият формат да покаже "различна страна" на най-известното семейство в света и ще включва повече подробности за техния професионален и личен живот. "Мисля, че ще бъде различно, но не бих казала, че и глупостта ни няма да излезе наяве."

57

Крис пък заяви, че всички, които досега са били отдадени фенове на "Keeping Up With The Kardashians", със сигурност ще останат доволни от видяното в "The Kardashians", защото в крайна сметка то е продължение на тяхната история.

"Това е следващата глава. В новото шоу ще ни видите как се развиваме като семейство. Феновете искат да бъдем това, което сме и още от първия момент те са емоционално въвлечени, точно като нас. Продължаваме пътуването. Не мога да кажа много за това, което предстои, но, спойлер, ще изглеждаме страхотно и всички ще гледат."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA