Сестрите Кардашиян-Дженър се завръщат с ново риалити

Очаква се премиерата му да бъде до края на тази година, така че се пригответе за скандали, крясъци и драма.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 септември 2021

Миналият септември нямаше човек, който да не остана изненадан заради това, че сестрите Кардашиян-Дженър сложиха край на своето риалити приключение "Keeping Up With the Kardashians" след 14 години в ефир.

Тогава не беше ясно какъв ще бъде следващият им ход, но по-малко от три месеца след това обявиха, че са подписали бомбастична сделка с Hulu за продуциране на ново съдържание в рамките на тази година. "Крис, Ким, Кортни, Клои, Кендал и Кайли ще създадат глобално съдържание, което ще се излъчва ексклузивно за Hulu в САЩ."

И докато се спекулираше доста за формата на предстоящия проект, в крайна сметка се оказва, че и той ще бъде в риалити жанра.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД НА KWUTK?

Снимките за него вече са започнали, а преди няколко седмици Ким използва участието си в шоуто на Елън ДеДженеръс, за да сподели, че тук темпото ще бъде по-бързо от досегашното и няма да се налага да чакаме между шест и осем месеца, за да видим гледната им точка за всичко случващо се в живота.

Средната сестра от първото семейство на Калабасас потвърди, че зрителите ще получат ексклузивен поглед към връзката на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, тъй като и "двамата пораснаха страшно много", но към момента не знаем повече подробности.

Наясно сме обаче, че заедно с Крис Дженър ще дадат всичко от себе си, за да може премиерата да се случи най-късно преди коледните празници. Готови ли сте?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA