Очевидно Кание Уест иска да се върне при Ким Кардашиян

Двамата обявиха развода си през февруари, но вече обмислят да си дадат втори шанс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2021

Оказва се, че все още може да има надежда за Кание Уест и Ким Кардашиян. Или поне така се надява рапърът.

След като средната сестра от първото семейство на Калабасас взе участие в listening партито за новия албум на бившия си любим, източници, близки до двойката споделиха, че Уест се надява на помирение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: NETFLIX ЩЕ ПРОДУЦИРА ДОКУМЕНТАЛЕН СЕРИАЛ ЗА КАНИЕ УЕСТ

Ким подаде молба за развод през февруари т.г. след близо седем години брак и тогава разкри, че е "много щастлива и убедена, че е взела правилното решение".

Близки на телевизионната звезда коментират, че приоритетът и на двамата продължават да са Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, а не възраждането на евентуалните любовни взаимоотношения с баща им. "Ким и Кание имат дълбока любов един към друг, невероятни спомени и е трудно просто да оставят всичко това да изчезне. Основният им фокус са децата и цялото семейство."

57

Те обаче категорично не изключват възможността да "се свържат отново", което пък наведе немалко хора на мисълта, че отново става дума за предварително обмислена пиар тактика от страна на фамилията. Има логика, защото и двете половини на power дуото обичат да се говори за тях.

Особено предвид факта, че Ирина Шейк и Кание са сложили точка на мимолетния си летен флирт. "Кание работи и прекарва време с децата си. Това е неговият фокус. Няма време за срещи точно сега. Намира Ирина за невероятна и остават приятели." 

Дали пък причината не е самата госпожа Кардашиян-Уест?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA