Кание Уест не е "доволен" от развода, ето защо

Рапърът определено има проблеми с наратива в публичното пространство и държи да сподели истината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 април 2021

Около развода на Ким Кардашиян и Кание Уест вече се изговориха милион възможни версии (напълно очаквано), а след като наскоро рапърът (предполагаемо) коментира ситуацията, стана ясно, че той изобщо не е развълнуван от случващото се.

Това наведе всички на мисълта, че Ким е човекът, инициирал голямата стъпка, което пък предизвиква Кание да е "супер раздразнен, че историята постоянно се представя от нейната страна". "Всъщност от година насам той казваше, че нямат нищо общо освен децата и искаше да приключат. Тя спря тези пориви, за да се опита да спаси брака", коментират близки приятели на рапъра, потвърждавайки, че Уест е позволил на Ким "първа да подаде документите, за да запази достойнство".

Разбира се, има спекулации, че средната сестра от най-известното семейство в света е задържала развода до самия край на снимките на Keeping Up With The Kardashians, тъй като се очаква именно взаимоотношенията им да бъдат основната сюжетна линия в последните епизоди на сезон 20, който започна през март. 

Източници, близки до Кание, подчертават, че в момента той оценява грешките си и е започнал да предполага какво би се случило, ако не беше разигравал цялата случка около странната си президентска кандидатура, но въпреки това държи разводът да е "приятен, дотолкова, колкото един развод може да бъде."

Звучи особено правдопободно, предвид факта, че е напуснал семейния им дом още в началото на годината, а сега прекарва време с децата. "По време на посещенията наоколо има бавачка, а Ким не присъства по негова молба."

Към момента нито Ким, нито Кание са говорили публично за раздялата си, но Крис Дженър (разбира се, кой друг?) сподели: "Мисля, че винаги е трудно, особено когато има много деца. Хубавото на нашето семейство е, че сме насреща един за друг и се подкрепяме и обичаме много. Всичко, което искам, е да бъдат щастливи. Децата също."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA