Крис и Кейтлин Дженър имат да кажат нещо за развода на Ким и Кание

Около първото семейство на Калабасас винаги има интересни новини, дори когато повечето от тях запазват мълчание.

След месеци спекулации в публичното пространство, Ким Кардашиян подаде молба за развод на 19 февруари и успя да изненада дори онази част от широката аудитория, която проследява всяка крачка на първото семейство на Калабасас.

И докато стана ясно, че предстои да разберем повече за статута на взаимоотношенията им в предстоящия последен сезон на Keeping Up With The Kardashians, Крис Дженър споделя, че пожелава всичко най-добро за Ким и Кание по време на "тежкия" процес.

"Мисля, че винаги е трудно, особено когато има много деца. Хубавото на нашето семейство е, че сме насреща един за друг и се подкрепяме и обичаме много. Всичко, което искам, е да бъдат щастливи. Децата също", разкрива още най-известната майка мениджър.

Реалити предаването на фамилията няма да пропусне да хроникира подробностите около скандала, но Крис споделя, че към момента е рано да се каже дали това ще бъде фокусът на сезона.

"Не знам какво са решили за финала, дори още не сме гледали първия епизод. Подготвят последните щрихи, Ким искаше да запази въпроса личен. Когато се чувства готова да говори, със сигурност ще го направи", разкрива тя.

В свое интервю през последните дни, Кейтлин Дженър също изрази подкрепата си за Ким на фона на случващото се. "Нещо, което научих от връзката си със семейството е, че е по-добре да ги оставя да говорят сами за себе си. Обичам Ким, обичам Кание, надявам се на най-доброто за двамата, но за да разберете какво става, ще трябва да говорите с тях."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA