Втори сезон на шоуто Кардашиян идва с още разкрития

В скандалния тийзър Ким споделя, че иска хората да виждат собственото й аз.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 август 2022

Семейство Кардашиян показаха нов  нов тийзър за сезон 2 на The Kardashians, който ще се излъчва по телевизия Hulu.

Видеото започва с думите на Ким Кардашиян която споделя: "винаги съм искала хората да видят коя съм всъщност".

От своя страна 26-годишната сестра Кендъл Дженър казва: „Разказът е толкова извън контрол за мен и моето семейство, че просто няма как да го променя."

Клипът включва и специални моменти между жените в семейството, включително Кендъл и Кайли Дженър и цялото семейство позиращо заедно на червения килим за премиерата на сезон 1 в Лос Анджелис през април.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ПОСРЕЩНА 25-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН

15-секундният тийзър завършва с Клои Кардашиян, която казва на Ким: „Ние сме създадени за това", докато сестрите се возят в кола заедно.
В друг тийзър, пуснат миналия месец, матриархът Крис Дженър, разкри, че тайно се е борила с неизвестен медицински страх.

„Не мога да кажа на децата си, че ме е страх", споделя Крис, докато лежи в болничното легло. „Те имат достатъчно проблеми. Не е нужно да се тревожат за мама."

Но Клои изглежда знае, че нещо не е наред, казвайки: „Не знам какво се случва с теб".

Междувременно Ким се зарече винаги да поставя семейството на първо място.

„Колкото и луди да са нещата около нас, ние винаги ще бъдем семейство", споделя тя.

Семейството преди това участва в дългогодишното хитово риалити шоу Keeping Up with the Kardashians, чиято премиера беше през 2007 г. Те обявиха края на KUWTK през септември 2020 г. и три месеца по-късно, през декември 2020 г., дамите подписаха мулти-годишна сделка за „създаване на глобално съдържание", което ще се предава изключително на Hulu в Съединените щати и в множество международни територии.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПОКАЗВА УМОПОМРАЧИТЕЛНИЯ СИ ОФИС

През април "The Kardashians" беше премиерния първи сезон, който проследи семейството по време на някои от най-големите моменти, включително, когато Ким учеше за адвокат и връзката й с Пийт Дейвидсън, годежа на Къртни със сегашния й съпруг Травис Баркър и разбирането на Клои за изневярата на бившия Тристан Томпсън и последвалия скандал с бащинството.

Сезон 2 ще проследи пътуването на семейството през последните месеци, обхващайки всичко от пищната италианска сватба на Кортни и Травис до раждането на второто дете на Кайли и рапъра Травис Скот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA