Бионсе е готова да "забави темпото" и да се отдаде на семейството си

Това означава ли, че слага край на свръх успешната си музикална кариера?

Димитър Андонов 02 ноември 2020

Предполагаме, че дори когато си Бионсе, социалната изолация не е най-лесното нещо, с което да се справиш. Музикалната кралица разкрива, че и сега продължава да се грижи за семейството си, докато размишлява над въздействието на пандемията. 

В ново интервю за британския Vogue, Бионсе споделя, че искрено цени времето, прекарано с близките си хора и точно поради тази причина има нова цел в живота си. "Искам да забавя малко темпото и да изхвърля всички стресиращи неща от живота ми", разкрива тя пред модната Библия, позирайки за цели три зашеметяващи корици. "Влязох в музикалната индустрия на 15-годишна възраст и израснах със света, който наблюдавам, пусках проекти без почивка."

Напълно естествено, в резултат на всичко това, тя е готова за почивка. 

"Пуснах Lemonade по време на световното турне Formation, родих близнаци, пях на Coachella, режисирах Homecoming, отидох на друго световно турне с Джей, след това Black Is King, всичко това едно след друго", коментира още изпълнителката на Halo. "Беше тежко и забързано. Прекарах много време, фокусирайки се върху изграждането на моето наследство и представянето на моята култура по най-добрия начин, който познавам. Сега реших да си позволя да се съсредоточа върху радостта си."

По-рано тази седмица Бионсе пусна дългоочакваната втора колекция Ivy Park x Adidas, в която отново позира, представяйки най-горещите спортни модели за новия сезон. Малката Блу Айви също се появява в един от промоционалните клипове за кампанията, който последователите на певицата в социалните мрежи оцениха веднага.

Иконата на Destiny's Child казва, че колекцията е равни части вдъхновена - както от децата, така и от опита ѝ в началото на годината. "По време на карантината модата беше място за бягство за мен. С децата си измислихме "модни петъци". Всеки петък се обличахме в моите дрехи или правехме дрехи заедно, и се снимахме. Това се превърна в ритуал и във възможност да се посмеем на тази луда година", разкрива тя пред Vogue. "Най-новата колекция Ivy Park е вдъхновена от тази нова традиция. Напълно съзнателно използвахме ярки и смели цветове, за да ни напомня, че трябва да се усмихваме".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X