Специален албум от Бионсе в края на юли

Музикалната кралица ще изненада всички с новия си творчески проект, който ще можем да гледаме в Disney+ в края на юли.

И вие помислихте, че музикалната кралица най-накрая ще зарадва всички с нов музикален албум? Ами, почти познахте. В края на юли Бионсе ще очарова феновете си със специален визуален албум, разработен ексклузивно за Disney+.

Амбициозният проект Black Is King ще се появи в стрийминг платформата в последния ден на месеца, година след като певицата озвучи една от главните роли в съвременната филмова адаптация на "Цър лъв". 

Въпросният визуален албум е написан, режисиран и продуциран от Бионсе, а в него, освен доста специални гости, участие ще вземат и артистите, вдъхнали живот на музиката, част от саундтрака на лентата.

"Black Is King е празничен спомен за преживяването да бъдеш черен", споделя екипът на продукцията в официално изявление. "Филмът е история, която информира, оправдава настоящето и събира културните вярвания на няколко поколения. Той е история за това как дори най-разбитите хора, имат изключителни заложби и целенасочено бъдеще."

https://www.instagram.com/p/B7bam3fHAnQ/

Трейлърът за визуалния албум е вдъхновен от визуализациите на "Цар лъв" и включва Бионсе, Джей Зи и трите им деца.

Новината за авторския проект идва само няколко седмици, след като стана ясно, че Queen Bey е сключила договор с филмово студио на стойност 100 милиона долара. Като част от него, изпълнителката на Single Ladies ще работи с Disney върху три нови проекта, един от които със сигурност ще бъде саундтракът за втората част на "Черната пантера", която се очаква в рамките на следващата календарна година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA