Бионсе и Disney сключват договор за 100 милиона долара

Да, точно така, очертава се Бионсе и Disney отново да обединят сили. Този път на стойност 100 милиона долара...

Ако има нещо, Бионсе може да направи, то е... ами, всичко. Изглежда, че музикалната кралица предстои да сключи сериозна сделка с Disney, оценена на 100 милиона американски долара!

Миналата година певицата работи с Disney над съвременната адаптация на "Цар лъв", а сега е готова да обедини сили с тях за още три нови проекта, един от които със сигурност ще бъде саундтракът за втората част на "Черната пантера", която се очаква в рамките на следващата календарна година.

https://www.instagram.com/p/B0t-DTunmWq/?utm_source=ig_embed

Част от сделката ще бъде и предложението изпълнителката на Single Ladies да озвучи някои от новите документални филми, които ще получат своята премиера в рамките на стрийминг платформата Disney +. 

"След успеха на Меган Маркъл в платформата, там се появяват проекти, които перфектно ще съвпаднат с личността на Бионсе. Тя се превърна в основен играч на Disney и е идеалното допълнение към тяхната марка", споделя близък приятел на певицата.

23

За първи път Бионсе работи с Disney през 2007 г., когато озвучава герой от "Алиса в страната на чудесата", така че след дългогодишно партньорство под различна форма, едва ли би отказала още веднъж да се настани в редиците на филмово студио. Преговорите все още са в развитие, но окончателните подробности изобщо не са далеч. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA