14 неща, които да НЕ правим на 14 февруари

Ще се опитаме да ви разберем, ако обичате традициите на Свети Валентин. Наистина ще се опитаме. Наистина.

Димитър Андонов 14 февруари 2022

Фотография: Pexels

Отново е 14 февруари. Денят, в който да демонстрираме най-висшата форма на любов към най-скъпия ни човек. Денят, в който да посетим най-актуалния ресторант, да подарим най-страхотния подарък. Да се забавляваме най-много. Да убедим всички, че е така. Айде, стига!

Наречете ме хейтър, но social media каналите ни показват една немалка част милениали и представители на поколението Z, които продължават да разчитат на стереотипите около Свети Валентин. Ако вие не сте от тях, ето списък с 14 момента от денонощието, които е направо желателно да пропуснете.

Какво да НЕ правим на 14 февруари?

1. Да се облечем в червено, защото празникът го предполага. Повярвайте, никой няма да се радва, ако изглеждаме като гигантска коледна играчка.

2. Да споделим обяснение в любов с лоялната ни аудитория във Facebook, която включва всичките ни близки приятели, членове на семейството, четвъртият братовчед от страната на баща ни, милото момиче от кварталния магазин и жената, с която веднъж сме комуникирали по работен проект. Преди две години.

3. Да подаряваме червени сърцевидни балони, червени рози, червени кутии бонбони и плюшени играчки, без значение от цвета.

4. Да очакваме да получим въпросните червени балони, рози, играчки и бонбони. Допустимо е за първите две връзки в живота ни. След това е досадно. Или аз не съм добре?

5. Да изтупаме от прахта спомените за някое от бившите гаджета и прекрасните спомени, преди не чак толкова прекрасната ни раздяла.

6. Да се целуваме на улицата с любимия човек така, че гледката да е по-скоро откровено неприятна, отколкото искрено романтична.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ANTI СВЕТИ ВАЛЕНТИН! АЛТЕРАНТИВНИ ИДЕИ ЗА ВЛЮБЕНИ

7. Да се чувстваме зле, ако сме сами, а всички около нас празнуват. Изключете си телефона. Проблемът е решен. Утре ще наваксате с късите рокли, костюмите и целувките в boomerang стил.

8. Да гледаме "Тетрадката", нищо че я знаем наизуст. Важи също за "Петдесет нюанса сиво" и всички сродни.

9. Да отидем да вечеряме на място, което ще е толкова претъпкано, че когато сервитьорът ни попита дали искаме вода, да му поискаме въздух.

10. Да вземем сериозни решения за бъдещето на връзката си, в случай че не сме особено сигурни за тях, но еуфорията на празника ни кара да мислим, че сме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 НЕСТАНДАРТНИ ФИЛМА ЗА ВАШИЯ НЕКЛИШИРАН 14 ФЕВРУАРИ

11. Да се облечем еднакво. Не дай боже в суитчъри с надписи King & Queen.

12. Да се опитаме да напишем авторско послание в картичката към подаръка, но в същото време да не сме наясно, че "незнам" се пише "не знам".

13. Да правим възможно най-лудия секс, за който се сетим. Във филмите може да е hot, но в реалния живот може да ни донесе главоболия. Особено при липсата на контрацепция. Особено ако връзката е нова.

14. Да чакаме следващия 14 февруари, за да направим "нещо повече" за партньора си. Толкова old school.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X