Notino – мястото, където всяка жена е специална

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 30 октомври 2019

Можете ли да си представите 370 квадратни метра търговска площ, където ще откриете повече от 4000 уникални продукта козметика и парфюмерия на 165 марки? Няма жена, която би устояла на изкушението да пазарува качествена козметика онлайн и същевременно да има възможността да опита продуктите в магазин, да ги помирише, докосне, изпробва. Съчетанието между онлайн пазаруването и наличието на магазин ни гарантира, че можем да пазаруваме от дивана в хола и едновременно да можем да изпробваме продуктите и на живо. А когато онлайн ни се предлагат 1150 марки и общо 55 000 уникални продукта, удоволствието е несравнимо! 

За това са се погрижили от компанията Notino, която наскоро отвори у нас втория си по големина магазин в Европа. В Notino вярват, че красотата би трябвало да е достъпна за всеки, защото тя има не само силата да повишава самочувствието и да преобразява хората. Красотата е тласък напред, стимул за постигане на целите, тъй като когато една жена се чувства красива, тя е способна да разхубави всичко около себе си. А какво би бил светът без женската хубост? 

Notino

От компанията споделят, че отварят магазина, защото българският пазар е наистина важен за тях и искат да се доближат още повече до българските клиенти. България е сред осемте страни, в които Notino отваря търговски обект.  

Но не само цифрите са важни. Те са просто статистика, която сочи успехите и възходите на една компания. Важно е какво ще почувстваме ние, жените, защото красотата е емоционално изживяване. Когато избираме козметика, ние попадаме в един фантазен свят, представяме си как ще изглеждаме, усещаме мъжкото внимание върху кожата си, чувстваме възхитените погледи на околните. А когато избираме парфюм, ние свещенодействаме, превръщаме се в ефирни същества, които разпръскват около себе си частици от собствената си душа, рисуваме своята индивидуалност, даряваме околните с памет за нашето Аз. И започваме да мечтаем – за романтични вечери, горещи дюни, изискани събития, за принцове и рицари.

Notino

Жената не е само физическо тяло. Тя е излъчване. Тя е страст и нежност, колебание и решителност. И няма нищо по-хубаво от това една жена да се чувства обгрижвана и ценена. Именно така Notino се отнася към своите клиенти – с внимание към всяко индивидуално желание и към всеки детайл. Консултантите в магазина ни помагат да изберем продуктите, които точно съответсват на нашето желание. Освен това, всяка седмица във физическия и онлайн магазини има редица промоции. И за да е пълно удоволствието, от Notino планират дигитализация на магазина - засега има дигитални промо екрани, след Коледния сезон ще ни изненадат и с други технологии като например диагностика на кожата и косата. След Прага, в София ще бъде следващият магазин, в който ще се тестват тези нововъденеия..

Широка гама от парфюми и козметика онлайн, гаранция за 90 дни връщане, едни и същи цени онлайн и офлайн – това са не само предимствата на Notino в сравнение с останалите конкуренти на козметичния пазар. Това са онези малки детайли, които съставят голямото удоволствие за клиентите и големите успехи на компанията. Както казва една миниатюрна фея в една приказка: „Ако малкото значи повече, то аз съм безкрайна.”

Notino

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA