Красотата според Кара Делевин: Всичко или нищо

Кара ни помага да разберем защо е важно да носим увереността в себе си и ни обяснява значението на "британската красота".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2019

За британската красота: „Има нещо в отношението на хората, което е наистина специално. Британската красота е да се чувстваш удобно и да бъдеш уверен в това, което носиш върху себе си. Няма значение какво е то, стига да го НОСИШ, а не то теб.”

За ароматите: „Обичам да ухая добре. Мисля, че няма някой, който да не обича. Отнема ми време да свикна с всеки нов аромат, защото един парфюм, приложен върху двама души, може да се усеща по два крайно различни начина. Ароматите са важни, още повече, когато можеш да ги свържеш с конкретен човек или спомен.”

За грима: „Обикновено съм човек, който залага на очите, но все пак зависи. Понякога правя само веждите си, понякога изобщо не нося грим. Или гримирам цялото си лице, или излизам без капка макиаж. Всичко или нищо.”

За продуктите: „Добре е да имате хубава спирала. Няма как да сбъркате с нея. С коректора също. Малко количество от него може да направи толкова много за лицето ви.”

00

За иконите на красотата: „Имам толкова много beauty икони. Всички в семейството ми, всяка една прекрасна дама, която някога съм срещала. Всички жени са икони за мен, защото са силни, невероятни, а незабележими през по-голямата част от времето.”

За косата: „Вариантите за заигравка с късата коса са наистина много. Когато имах дълга коса, наистина изпитвах мързел да правя с нея, каквото и да било. Веднъж започнали, бързо осъзнавате, че възможностите са много, стига да сте готови да експериментирате.”

За кожата и вътрешната красота: „Използвам почистващи мокри кърпички, антиейдж продукти и много колаген. Пътувам често и това влияе на кожата ми, а е важно да я поддържаме здрава и чиста. Когато имам кръгове под очите си, не изглеждам, нито пък се чувствам добре. Важно е да се чувствате добре вътрешно, за да може да изглеждате така и отвън.”

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA