Mечтайте смело

Coach Dreams – нов аромат, вдъхновен от свободата и приключението

Рекламната кампания на Coach Dreams, заснета в пустинята Мохаве, съживява усещането за великолепния филмов образец на Ридли Скот от 1991 г. – „ Телма и Луиз". Този път в търсене на свободата се отправят моделите и приятелки Джийн Кембъл и Бинкс Уолтън, готови да сбъднат всички въображаеми и странни мечти от техния лист, под режисурата на Фабиен Барон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean Campbell (@jean_campbell) on

Вдъхновението

Coach Dreams е слънчево пътешествие из пътищата на Американския запад. Разгръща се с нотки на свежи плодове и завършва с дълготрайни дървесни нотки, които събуждат очакването за широкия път и новите спомени.

Coach Dream
Парфюмът

Създаден от парфюмериста Антоан Мезондю, Coach Dreams стартира с горчив портокал и сочна круша, разкрива сърце от гардения и кактусов цвят и чувствена основа с нотки на дървото Джошуа и мускус амброксан.

Coach Dream

Флаконът

Напомня винтидж аптекарски флакон със стъклена бутилка, завършваща със сребърно спрей-капаче под формата на чаена роза - емблематичен символ за бранда. Изискан кожен пръстен в основата на капачето прави асоциация с богатата история на Coach в изработката на кожени изделия.

Coach Dream

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA