Предстоящ видеоразговор? Нужни са ви САМО 5 МИНУТИ, за да се приготвите!

Можете да впечатлите колегите си, без да се налага да стоите с часове пред огледалото.

Разбира се, че е страхотно да работите по пижама цял ден и да се разхождате без грим. Идва обаче моментът, в който вероятно ще трябва да се съберете за видеоразговор с колегите си, за да обсъдите нещо важно и не можете да си позволите да изглеждате като току-що събудили се след тежка петък вечер. За щастие, идваме на помощ с няколко супер бързи и лесни начина да се подготвите за следващия си конферетен разговор. Добрата новина? Тази подготовка няма да ви отнеме повече от пет минути. 

СТЪПКА 1: КОЖАТА (1 МИНУТА)

face

Забравете цялата си skincare рутина. Просто нанесете любимия си хидратиращ крем, за да може кожата ви да изглежда по-жизнена и блестяща. Пробвайте този крем за лице с органични екстракти от алое вера на Oriflame.

СТЪПКА 2: ГРИМЪТ (2 МИНУТИ)

rihanna

Ако искате някакво покритие, нанесете минимално количество фон дьо тен, за да прикриете несъвършенствата и сте готови. Опитайте с продукт от линията на единствената и неповторима Риана - Fenty Beauty

СТЪПКА 3: КОСАТА (1 МИНУТА)

hair

Възползвайте се от най-лесния и универсален вариант, дори да нямате bad hair day. Шаловете за коса са цветни, интересни и със сигурност ще станат акцент в иначе простата ви визия. Харесахме си няколко модела от TopTrends.bg, трудно е да се спрем на един.

СТЪПКА 4: ДРЕХИТЕ (1 МИНУТА)

00

Просто сложете най-удобния си и любим суитшърт. Може да е такъв със закачливо послание, в ярки цветове или пък с нестандартна кройка. Важното е да ви бъде комфортно и приятно. Ние останахме впечатлени от този модел на H&M, който в момента даже е с намаление.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: БЮТИ ПОСОКИТЕ ЗА СЕЗОН ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020

4 НАЧИНА ДА РАБОТИТЕ ПО-ЕФЕКТИВНО ОТ ВКЪЩИ

НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА ПРИЧЕСКА ТАЗИ ПРОЛЕТ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA