Нина Добрев споделя тайните си за красота

Искате да изглеждате поне малко като Нина Добрев? Самата тя ни дава този шанс!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2020

Честно казано, не познавам човек, който да не обожава или поне харесва Нина Добрев. Тя е изключително красива, безспорно талантлива и, да, с български произход. Далеч от онова Facebook-look-a-like твърдение, което сме чували неведнъж и в народните ни песни, а именно, че няма по-хубави жени от българките, много хора се възхищават на Добрев заради естественото ѝ излъчване, което винаги я кара да изглежда прекрасно.

От известно време насам Нина официално се превърна в най-актуалната муза на Dior. Актрисата оглави и новата рекламна skincarе кампания на френския бранд и именно поради тази причина сподели и своите тайни за красота, които я карат да изглежда (и да се чувства) като готова за дефиле във всяка една световна модна столица.

нина добрев

"Стоенето вкъщи е моментът да се погрижим за себе си и да направим нещата, които ни изваждат от зоната ни на комфорт, карат ни да се смеем, но и ни предизвикват да открием нов баланс. Перфекционизмът не е постижим. Приемете и обичайте себе си, възприемате промените в живота си."

нина добрев

Добрев признава, че докато е била по-млада, често е носела сериозно количество грим и е правила всевъзможни неща, за да подобри външния си вид, но споделя, че в момента, в който е осъзнала, че "перфектното" на практика е непостижимо и несъществуващо определение, едва тогава е започнала да се чувства щастлива, а според нея, когато човек се чувства щастлив, "усещаш как химията в тялото ти се променя". 

Свободното си време Нина обича да запълва с волейбол и продължителни разходки сред природата, които я зареждат с нужната енергия. Настоящото мото в живота ѝ? "Единственото постоянно нещо е промяната!" Всъщност, има право, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA