Пенелопе Крус и нейните прости тайни за красота

Кралицата на испанското кино разчита на средиземноморска диета, хидратиращи маски и положителна настройка към света.

Пенелопе Крус е от жените, които изглеждат добре, без да се притесняват от възрастта си, от фигурата си и от всичко останало. Може би това е и нейната малка тайна за красота. Оставяме настрана съня, пиенето на вода и всички други неща, за които знаем, че е добре да не пропускаме, и надникваме в ежедневието на Пенелопе, опитвайки се да разберем защо (КАК!) изглежда толкова добре...

ДИЕТАТА Актрисата разчита на средиземноморския начин на хранене, който представлява умело балансирана диета. Разбирайте така: консумиране на плодове, зеленчуци, кисело мляко, ориз, сирене, риба, пилешко месо, яйца, ядки, зърнени храни и наличие на протеин във всяко ястие.

57

НАСТРОЙКАТА Колкото и клиширано да звучи, Крус вярва, че ако сме щастливи, това ще си личи както душевно, така и на лицето ни. Лично тя се чувства най-красива, когато е на масаж на цялото тяло - нещо, което препоръчва на всеки от време на време.

КОСАТА Пенелопе смята, че естественият цвят на косата пресъздава важна част от характерния външен вид на всеки човек и затова рядко прави някакви драстични промени с нея. Поддържа я здрава с обичайните хидратиращи масла и маски.

47

КОЖАТА Рутината на Крус включва измиване на лицето със сапун и вода, нанасяне на почистващо мляко и ексфолиране на кожата. Тя използва още хидратираща маска и крем за бръчки, който помага и за прикриването на тъмните кръгове под очите. 

УСТНИТЕ Най-красивите нюанси за звездата са червеното, розовото и кафявото. Самата тя често прибягва към nude гамата и разчита на хидратиращи червила, които карат устните да изглеждат обемни и така, сякаш количеството макиаж е наистина минимално.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA