Козметичният арсенал на Мила Кунис включва сапун и калъфка за възглавница

Мила Кунис има точно 8 тайни за красота, които въплътява в ежедневието си. В случай че искате да ги разкриете... направихме го вместо вас.

Мила Кунис е изключително потайна по отношение на личния си живот, но, за сметка на това, не се притеснява да говори за нещата, които я карат да се чувства красива. Поразровихме се в козметичния арсенал на актрисата и споделяме с вас това, което си заслужава да бъде споделено, а именно нейните тайни за свеж външен вид.

1. Не излизайте навън без слънцезащитен крем. Продължителното излагане на директна слънчева светлина може да причини лунички, преждевременни бръчки и дори рак на кожата.

2. Опитайте се да поддържате кожата си сияйна чрез храната. Хапвайте неща с много протеини и с високо съдържание на омега-3 мастни киселини.

58

3. Последното нещо, което трябва да правите вечер и първото всяка сутрин - да измиете лицето си. Това ще помогне за подхранването на кожата. 

4. Сменяйте калъфките си за възглавници често. Потта, мъртвите кожни клетки и бактериите се натрупват по повърхността, а отлично знаем, че лицето ни е в пряк досег с тях. 

5. Вземайте си хладък душ сутрин, за да придадете свеж вид на кожата си през деня. Ако използвате прекалено гореща вода, тя ще изглежда суха и зачервена. В случай че е чувствителна по принцип - потърсете специален сапун. 

45

6. Очна линия и сенки за очи са достатъчни, за да придадете на лицето си различен от ежедневния вид. Ако държите да наблегнете на очите си, няма как да сбъркате с една хубава спирала.

7. Оставяйте косата си да изсъхне на въздух, след това я срешете с голяма кръгла четка, за да ѝ придадете нужния обем.

8. Ако косата ви е чуплива, включете в дневното си меню витамини, цинк, протеини и желязо, които не само ще я сгъстят, но и ще поддържат цвета ѝ за по-дълго време, без да се налага да я боядисвате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA