Козметичната рутина на Миранда Кер

Супермоделът разкрива от първа ръка всички свои тайни за красота пред екипа на британския Vogue.

Винаги сме харесвали Миранда Кер, а когато тя реши да ни сподели съветите си за красота в условията на пандемия, със сигурност я харесахме още повече. 

В специално видео за британския Vogue 37-годишният супермодел разкрива цялата си бюти рутина, започвайки от грижата за кожата. Миранда ексфолира тялото си с четка и градински чай, а за лицето си разчита на серум с витамин С, крем за ръце, както и хидратиращия крем KORA Organics Turmeric от нейния личен бранд.

"Обичам да имам тези неща наблизо", казва Кер за различните продукти, които я карат да се чувства по-красива и уверена. Тя споделя още, че като по-млада е имала професионален опит в сферата на маникюра и затова до ден днешен рядко се доверява на други хора за ноктите си.

"Имам проблеми с пигментацията, откакто забременях с първото си дете", имайки предвид сина си Флин, когото споделя с Орландо Блум. Точно затова тя използва руж, пудра и хайлайтър с натрошен розов кварц, който има "енергични ползи върху лицето".

https://www.instagram.com/p/B_siZ0kH_NS/

След като завършва външния си вид с ярко червило, ефектна спирала и молив за вежди, Кер изсушава косата си, добавяйки сух шампоан в корените за "малко повече обем."

"Ако вземете дори 5, 10, 15 или 20 минути за себе си, вие давате много повече. Когато напълните собствената си чаша, тогава можете да прелеете и да напълните другите." Всичко останало от Миранда ще откриете във видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA